Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Ați recunoscut vocea?” Papa a vorbit în direct, la o televiziune italiană
Showbiz

„Ați recunoscut vocea?” Papa a vorbit în direct, la o televiziune italiană

„Ați recunoscut vocea?” Papa a vorbit în direct, la o televiziune italiană

„Ați recunoscut vocea?” Papa a vorbit în direct, la o televiziune italiană. O premieră a avut loc în această vineri, în Italia. Papa Francisc a surprins-o pe prezentatoarea emisiunii, Lorenza Bianchetti, în momentul în care s-a auzit pe fundal, conform corriere.it. „Ați recunoscut vocea?” a întrebat Papa, în direct, la sfârșitul unei emisiuni transmisă pe postul italian de televiziune Rai 1.

Papa Francisc a transmis un mesaj emoționant pentru cei care se află în linia întâi în lupta cu pandemia. „Acum mă gândesc la Domnul răstignit și la numeroasele povești ale oamenilor răstigniți de această pandemie. Mă gândesc la medici, asistente, maici, preoți, care au murit pe front ca soldații. Și-au dat viața din dragoste. Rezistente ca Maria sub cruci, ei și comunitățile lor din spitale, având grijă de bolnavi. Astăzi există crucifixuri care mor din dragoste. Mă gândesc la asta”, a spus Papa Francisc în timpul intervenției sale.

Un nou bilanț tragic a fost înregistrat joi, în Italia, unde numărul deceselor a fost din nou în creștere, după mai multe zile consecutive de diminuare a numărului cazurilor fatale. Potrivit ultimelor informații furnizate de către autoritățile de la Roma, 610 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, în ultimele 24 de ore, în peninsulă.