Lifestyle

Au descoperit elixirul tinereții! Cum arată mama lui Jennifer Lopez, la 74 de ani

Au descoperit elixirul tinereții! Cum arată mama lui Jennifer Lopez, la 74 de ani

Au descoperit elixirul tinereții! Cum arată mama lui Jennifer Lopez, la 74 de ani.

La 50 de ani, Jennifer Lopez este imaginea frumuseții și a sănătății! Vedeta de la Hollywood pare că deține un secret al succesului și al tinereții veșnice. Materialul genetic, însă, a avut un rol cheie în toată această imagine perfectă.

Guadalupe Lopez, mama lui Jennifer, arată impecabil la cei 74 de ani ai săi. Actrița i-a dedicat un mesaj emoționant celei pe care a adus-o pe lume. În ziua în care Guadalupe a împlinit 74 de ani, Jennifer ținut să facă publică dragostea și admirația pentru  mama sa.

 

See Jennifer Lopez Dance Onstage With Her 74-Year-Old Mama on Her ...

„Oamenii mă întreabă de unde îmi primesc energia, motivația, mișcările de dans. Ei bine, acum știți, de la Guadalupe, mama mea. De mică, mi-o pot aduce aminte dansând, râzând și luminând fiecare cameră în care se afla.

Ea este definiția tinereții atemporale la toate vârstele. Iubește muzica, filmele, istoria și materialele muzicale și crede în dragostea adevărată ”, a scris artista pe rețelele sale de socializare.

„M-ai făcut cine sunt azi. Ai 74 de ani, mami, frumoși ca întotdeauna. Încă trăiește și dansezi ca o adolescentă. Îți mulțumesc pentru că mă iubești așa de mult, pentru că exiști, pentru cum ești tu! La mulți ani forța naturii!”