Lifestyle

Augustin Viziru, declarație de dragoste emoționantă. „Ești cel mai frumos cadou”

Augustin Viziru, declarație de dragoste emoționantă. „Ești cel mai frumos cadou”

Augustin Viziru, declarație de dragoste emoționantă. „Ești cel mai frumos cadou

Se pare că Augustin Viziru și-a găsit, în sfârșit, iubirea vieții. A fost însurat cu Oana Mareș, de care a divorțat după doar doi ani. A avut relații cunoscute publicului larg sau mai puțin cunoscute.

Astăzi, însă, când actorul a împlinit 40 de ani, viața pare că i-a oferit totul. Augustin Viziru a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, cu ocazia zilei sale de naștere. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste fetiței sale, Maria, în vârstă de doar câteva luni.

„Azi am împlinit 40 de ani și tu ești cel mai frumos cadou din viața mea, te iubesc din tot sufletul meu!”, a scris actorul pe contul personal de socializare, alături de imaginea în care apare cu micuța lui în brațe.

Augustin Viziru și-a strâns primul copil în brațe în data de 15 iunie, iar de atunci radiază de fericire. Deși a fost discret cu relația lui, iar mama fetiței sale nu este persoană publică, în cele din urmă actorul a decis să împărtășească bucuria lui și cu urmăritorii săi, publicând pe rețelele de socializare imagini cu micuța Maria.