Lifestyle

Avertisment Lidia Fecioru! 7 cadouri pe care să nu le primești niciodată

Avertisment Lidia Fecioru! 7 cadouri pe care să nu le primești niciodată

Avertisment Lidia Fecioru! 7 cadouri pe care să nu le primești niciodată.

Cunoscutul bioenergoterapeut a vorbit la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, despre cadourile care nu ar trebui acceptate sau dăruite niciodată. Lidia Fecioru a explicat ce stă „în spatele” anumitor lucruri. Și de ce e mai bine să fii selectiv cu ceea ce primești.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru.

Ceasul poate avertiza o separare

Bioenergoterapeutul a declarat că primul obiect care nu poate fi acceptat drept cadou este ceasul.

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, este de părere Fecioru.

Florile galbene arată gelozia

Atenție la culorile florilor oferite persoanelor iubite.

Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a mai spus Lidia Fecioru.

Cuţitul primit cadou vă poate tăia soarta

Un cuţit primit în dar, „va poate tăia soarta”.

„Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a mai spus Lidia Fecioru.

Oglinda poate fura frumusețea unei femei

Oglinda face parte, deasemenea, din lista obiectelor interzise. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare precauţie de la cine îl primeşte. Poate fi acceptată doar de la o persoană pe care o cunoști foarte bine, în care ai totală încredere.

Vasele duc la scăderea sănătății

Energoterapeutul a vorbit despre vase, farufurii, fructiere. Acest gen de cadouri trebuie evitate, pentru că distrug planurile pentru viitor.

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent.

Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Avertisment Lidia Fecioru! Geanta vă poate goli portofelul

Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar.

„În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

Perlele nu trebuie purtate singure

Dacă primiţi perle cadou, trebuie să fiţi atente atunci când le purtaţi.
„La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur. La acel inel, puteţi adăuga un pandantiv cu perlă, o pereche de cercei sau o brăţară care să aibă o astfel de piatră preţioasă”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.