Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Avertismentul astrologului pentru o zodie: „Se întâmplă pe 27 noiembrie…”
Ezoteric

Avertismentul astrologului pentru o zodie: „Se întâmplă pe 27 noiembrie…”

Avertismentul astrologului pentru o zodie: „Se întâmplă pe 27 noiembrie...”

Mesaj important pentru o zodie. În săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020, când Mercur este în opoziție cu Uranus, o zodie va avea probleme financiare dacă nu știu bine cum să-și gestioneze banii. Puteți trece foarte repede de la perioada în care nu ați cheltuit, la a vă sabota. Este adevărat că această opoziție se întâmplă pe 27 noiembrie, dar o puteți resimți și înaint , afirmă astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a dezvăluit ce urmează pentru nativii din zodia Balanță, în săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020.

Avertismentul astrologului pentru o zodie: „Se întâmplă pe 27 noiembrie…”

„Venus, în opoziție cu Uranus, vorbește foarte mult despre zona de cheltuieli. Gândiți-vă foarte bine, dragii mei, ce cheltuiți, unde cheltuiți. Bineînțeles că primul impuls va fi pentru garderobă, pentru micile plăceri. Puteți trece foarte repede de la perioada în care nu ați cheltuit, la a vă sabota. Este adevărat că această opoziție se întâmplă pe 27 noiembrie, dar o puteți resimți și înainte, și după. Alternați de la o stare la alta, iar lucrul aceasta se va vedea în buzunar”.

Daniela Simulescu vine cu avertizări pentru aceeași zodie, cu privire la viața de cuplu. „De voi va depinde dacă puteți să rupeți acea legătură toxică”

„La partener, încă nu aveți acces așa cum v-ați dori. Unde sunt momente neplăcute, cu Marte acolo, încă aveți impresia că este prea dur, rău, prea agresiv, dar interesant este un lucru: în loc să-l lăsați să-și vadă de ale lui, când e pus pe fapte agresive, voi continuați și mențineți acea legătură agresivă. Aș putea spune că mențineți un canal toxic. De voi va depinde dacă puteți să rupeți acea legătură toxică pe care o aveți cu cealaltă persoană, indiferent că este partener, părinte sau la locul de muncă. Cea mai bună atitudine pe care o puteți avea în această perioadă ar fi o oarecare indiferență, în sensul unei limite. Nu purtați un joc de ping-pong în zona partenerială, pentru că vă face foarte mult rău”, sunt previziunile astrale pentru nativii Balanță.