Info Actual > Ezoteric > Aveți această cifră de destin? Sunteți favorizați în aceste LUNI ale anului: Să PROFITE! Sunt pe val
Ezoteric

Aveți această cifră de destin? Sunteți favorizați în aceste LUNI ale anului: Să PROFITE! Sunt pe val

Aveți această cifră de destin? Sunteți favorizați în aceste LUNI ale anului: Să PROFITE! Sunt pe val

Aveți această cifră de destin? Sunteți favorizați în aceste LUNI ale anului. Romeo Popescu, numerolog, a vorbit despre oamenii cu cifră de destin de foc, cifre extrem de puternice, dar și despre la ce ar trebui să se aștepte.

”În lunile mai, septembrie, octombrie, vor fi favorizați ”cei cu cifră de destin de foc. Cifrele de destin de foc sunt 1, 5 și 9. Eu aș sfătui oamenii cu cifre de destin de foc, adică 1, 5 și 9, să profite de dinamica evenimentelor și, profitând de dinamica evenimentelor, fiind cifre foarte puternice, 1, 5 și 9, care nu acceptă un om nehotărât, dual, dacă ai destinul ăsta și știi ce vrei de la viață, îi îndemn să profite foarte mult, pentru că sunt pe val. Dacă nu știu ce vor de la viață, cine sunt în relație cu viața, cu prietenii, cu societatea, visurile și obiectivele, o să-i dea peste cap lunile astea” a spus numerologul Romeo Popescu, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” de la DCNewsTV, realizată de Răzvan Dumitrescu.

Cum se calculează cifra de destin: Se adună cifrele din data nașterii. De exemplu: 17 septembrie 1991: 17 + 9 + 1991= 2017. Apoi se adună 2 + 0 + 1 + 7= 10. Apoi se adună 1 + 0= 1, aceasta fiind cifra de destin.