Info Actual

Info Actual > Showbiz > Banii au miros. Donația unui rapper a fost respinsă
Showbiz

Banii au miros. Donația unui rapper a fost respinsă

Banii au miros. Donația unui rapper a fost respinsă

Banii au miros. Donația unui rapper a fost respinsă. Rapperul american 6ix9ine a vrut să doneze 185.000 euro pentru o fundație de caritate pentru copii. Deși pare de necrezut, gestul acestuia a fost respins. Campania „Niciun copil înfometat” a explicat public că are o politică de respingere a fondurilor care vin de la donatori ce nu se încadrează în valorile sale.

6ix9ine a fost recent încarcerat pentru crime pe care le-a făcut în cadrul unei brigăzi violente. Acesta a reușit să nu intre la închisoare în 2015. Atunci a fost acuzat de mai multe fapte penale, printre care și abuzuri sexuale cu minori.

Rapperul, pe numele său adevărat Daniel Hernandez, a anunțat pe Instagram că donează 185.000 euro campaniei care vrea să rezolve problemele sărăciei și foametei din Statele Unite.

„Refuzăm fonduri din partea unor donatori ale căror activități nu se aliniază cu misiunea și valorile noastre”

Cu toate acestea, inițiatorii campaniei, „Împărțim puterea noastră”, a explicat că a refuzat oferta cântărețului.

„Suntem recunoscători pentru oferta generoasă a domnului Hernandez pentru a dona campaniei, însă i-am informat reprezentanții că am refuzat donația. În cadrul campaniei concentrate pe copii, este în politica noastră să refuzăm fonduri din partea unor donatori ale căror activități nu se aliniază cu misiunea și valorile noastre”, a transmis ONG-ul, conform BBC.

După ce donația nu i-a fost acceptată, rapperul a spus că „nu a văzut niciodată ceva mai crud de-atât”. Se pare că, totuși, până la urmă, banii au miros.

6ix9ine este cunoscut și sub numele de Tekashi 69 sau Tekashi 6ix9ine. Este un rapper american, personalitate pe internet și compozitor care produce muzică hip-hop, rap și trap.

6ix9ine este cunoscut datorită stilului său agresiv de rap. Acesta are și un mod controversat de viață ca persoană publică, caracterizat prin stilul lui colorat (părul), tatuajele, certurile cu alte celebrități și problemele cu legea.