Lifestyle

Bârfe de tabloid: Sharon Ston, reacție fără limită despre o colegă de breaslă: „Ce naiba…”

Bârfe de tabloid: Sharon Ston, reacție fără limită despre o colegă de breaslă: „Ce naiba…”

Ziarele de scandal n-au încetat nicio clipă să sape în viața celebrei actrițe Jennifer Lopez, după ce a pus punct relației cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au pus punct relației de iubire, însă vor continua să lucreze şi se vor sprijini reciproc în afacerile şi proiectele comune.

„Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor”, au precizat într-o declaraţie comună Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani.

Acum Jennifer Lopez este o femeie liberă, însă prezența fostului iubit în preajma sa a stârnit critici pozitive.Mulți se bucură că cei doi ar forma din nou un cuplu, inclusiv Sharon Stone.

Sharone Stone (63) de ani a comentat acum la o postare a actriței de comedie Michelle Collins, pe Instagram, în care aceasta se întreba ce s-a întâmplat cu fostul logodnic al lui Lopez, Alex Rodriguez. Alături de acest mesaj, Collins a postat una dintre imaginile surprinse de paparazzi, cu Affleck conducând SUV-ul și cu Lopez pe scaunul din dreapta, potrivit filmnow.ro.
„J-Lo e cu el (Ben Affleck) de vreo două săptămâni, iar tipul este din nou pe val”, a scris Collins.

„Da, ce vreau să spun e: Ce naiba, A rod?”, a reacționat actrița din Basic Instinct, comentariul ei primind 600 de like-uri.
Și Matt Damon, cel mai bun prieten al lui Affleck, și-a spus părerea când a fost întrebat ce crede despre cuplul Bennifer, într-o intervenție la The Today Show.

„Nu există îndeajuns de multă băutură pe lumea asta ca să mă faceți să vorbesc”, a glumit Matt.
Actorul se află în Australia și a mărturist că abia a auzit de escapada celor doi, adăugând:„Este o poveste fascinantă. Îi iubesc pe amândoi. Sper să fie adevărată. Ar fi fantastic”.

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, „șocat” și „mâhnit” să audă de întâlnirile celor doi
Potrivit unor surse, Rodriguez a fost „șocat” și „mâhnit” să audă de întâlnirile celor doi. Chiar i-ar fi transmitfostei sale logodnice cât de supărat este.

O sursă apropiată de Rodriguez a declarat pentru E! News, luni, că: „A-Rod este șocat că J.Lo a mers mai departe. El chiar credea că se vor împăca și își vor rezolva problemele. A încercat să se întâlnească cu ea, dar Lopez nu a vrut să discute prea mult cu el. Nu este interesată să se împace cu A-Rod. Totul s-a terminat pentru ea”.