Sănătate

Băutură de doar cinci lei arde grăsimea de pe abdomen, elimină celulita și acționează în timpul nopții

Băutură de doar cinci lei arde grăsimea de pe abdomen, elimină celulita și acționează în timpul nopții

De-a lungul timpului, oamenii au căutat diferite metode de a arăta și de a se simți bine. Metode au fost și sunt de toate prețurile și pentru toate buzunarele.

Băutură de doar cinci lei arde grăsimea de pe abdomen, elimină celulita și acționează în timpul nopții

Uneori, tratamentele scumpe dau mai puțin randament decât cele ieftine. Și când auzim că există o băutură ieftină care arde grăsimea de pe abdomen și elimină celulita, nu ne rămâne decât să ascultăm sau să citim cu mare interes. Pentru că da, există asemenea băutură, care, pe lângă proprietățile miraculoase, mai are o caracteristică aparte și anume faptul că își face efectul, în timp ce dormim.

Băutura costă doar 5 lei, te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus într-un mod sănătos, dar și de pielea cu aspect inestetic. Băutura reprezintă un amestec de lămâie, ghimbir şi piper (rețeta completă, mai jos). Ea este eficientă, sănătoasă, dar și ieftină. Poate fi băută ca suc, cu gheață sau sub forma de ceai călduț.

Băutura Ginger Lemon, pentru că acesta este numele ei, ajută la arderea grăsimii din zona abdomenului și determină eliminarea celulitei. Aceasta este o alternativă naturală, care ajută la pierderea kilogramelor nedorite, dar într-un mod sănătos, se arată într-un articol Antena3.

Consumarea acestei băuturi înainte de culcare, ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor din zona abdomenului și la reducerea pielii cu aspect inestetic de coajă de portocală.

Pe lângă consumarea acestei băuturi, specialiștii nutriționiști spun că este necesar și un stil de viață sănătos, dietă și desigur, exerciții fizice.

Iată rețeta și modul de preparare pentru Ginger Lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita.

Cum se prepară și de ce avem nevoie

Ingrediente ginger lemon

  • Suc proaspăt de lămâie ( o lămâie );
  • 3 cm de ghimbir;
  • pătrunjel proaspăt;
  • 1/2 castravete;
  • un vârf de linguriţă de piper macinat;
  • 250 de ml de apă.

Este nevoie de un vas cât mai încăpător. Se adaugă apa, piperul şi zeama de lămâie. Ghimbirul se poate da prin răzătoare, astfel încât să ne putem bucura de proprietăţile sale mai rapid. Pătrunjelul se taie mărunt, iar castravetele cubuleţe.

După ce s-au adăugat toate ingredientele, acestea se amestecă cu putere şi întreg conţinutul se lasă deoparte, la macerat, 30 de minute. Ginger Lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita, se consumă înainte de culcare.

Foto: pixabay

Notă redacție: Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic și nici alte tratamente recomandate de specialiști!