Lifestyle

Ceaiuri care te scapă de celulită. Sunt ieftine și le găsești în orice plafar!

Ceaiuri care te scapă de celulită. Sunt ieftine și le găsești în orice plafar!

Ceaiuri care te scapă de celulită. Sunt ieftine și le găsești în orice plafar! Retenția de lichide și o dietă dezechilibrată pot provoca pielea cu aspect de coajă de portocală. Descoperă cele mai bune infuzii pentru combaterea celulitei.

Toată lumea recomandă o dietă echilibrată, să beți multă apă și să faceți mult exerciții pentru a pune capăt așa-numitei piele de coajă de portocală, iar ceaiurile din plante pot juca un rol cheie în reducerea nivelului de celulită din picioare și abdomen.

Infuzie de păpădie

Păpădia ar trebui să devină unul dintre cei mai buni aliați ai noștri în lupta împotriva celulitei. Este un detoxifiant puternic care ajută în mod eficient la eliminarea acestor toxine datorită stimulării activității ficatului și a rinichilor noștri.

În plus, conține multe vitamine (A, B, C și D) și cofeină, toate elemente foarte diuretice. Tocmai datorită prezenței cofeinei în perfuzie, nu este foarte recomandat să ingerați mai mult de două căni pe zi.

Infuzie de urzică

Urzica este unul dintre acele alimente care apar în orice dietă sau plan de detoxifiere datorită proprietăților sale puternice, motiv pentru care este un alt ajutor în lupta împotriva celulitei. Recomandarea, în acest caz, este de două infuzii pe zi (dimineața și noaptea) pentru, pe lângă eliminarea toxinelor, un slăbit sănătos. Poate fi combinat cu alte alimente precum rodia și ceaiul verde.

Infuzie de lămâie

Lămâia este un important arzător de grăsimi și încă unul dintre cele mai indicate în planurile de detoxifiere. Această infuzie poate fi preparată acasă și există chiar și o variantă cu căpșuni care poate fi o opțiune bună pentru cei care nu tolerează acidul.

Primul lucru este să stoarceți sucul a două lămâi într-un litru de apă, să tăiați coaja și, de asemenea, să o adăugați în lichid. Aduceți-l la fierbere. Când este deja pe foc de o vreme (aproximativ 20 de minute), opriți-l și lăsați-l să se răcească. Este o băutură pe care o putem folosi pe tot parcursul zilei.

Infuzie de gotu kola

Gotu kola are proprietăți similare cozii de cal, deci nu ar trebui să o folosim cu alte alimente diuretice, cel puțin ca infuzie. Se poate face ca orice băutură prin fierberea frunzelor într-o cratiță.

Cu toate acestea, puteți profita de beneficiile sale cu uleiul de gotu kola pentru a masa zonele în care există celulită, întotdeauna în cercuri ascendente, încercând să descompuneți depunerile de grăsime.

Infuzie de iedera

În acest caz, infuzia poate fi folosită și pentru a înmuia comprese de pânză și a le aplica în zonele în care avem celulită înainte de culcare. Puteți repeta acest proces de cel puțin patru ori pe săptămână timp de o lună pentru a vedea efectele. Apoi, trebuie să lăsați pielea să se odihnească câteva zile înainte de a începe din nou tratamentul.