Lifestyle

Bebe Cotimanis a mărturisit! Cine a avut un impact major în formarea sa

Bebe Cotimanis a mărturisit! Cine a avut un impact major în formarea sa

Bebe Cotimanis a mărturisit! Cine a avut un impact major în formarea sa. Actorul a vorbit despre familia sa și a afirmat că cea care a avut un impact major în ceea ce privește formarea sa a fost chiar mama lui.

În cadrul unui interviu, Bebe Cotimanis a mărturisit că tatăl lui a murit când el avea 13 ani, iar mama sa a fost cea care i-a crescut pe el și pe frații lui, Mircea și Laurențiu. Actorul a afirmat că pe el l-a ținut cel mai aproape de ea.

”Mama – și deja sunt afectat de chestia asta. Între mama și ceilalți este o distanță enormă, în sensul că ceea ce a însemnat mama pentru mine, ceilalți au însemnat mai puțin. Când eu am împlinit 13 ani, tata a murit într-un accident de mașină, iar mama ne-a crescut. Se ocupa cu croitoria, dar era croitoreasă de lux – Irina Loghin și acum poartă din rochiile făcute de ea! Mama ne-a păstrat în școală pe toți trei copiii: eu, Mircea și Laurențiu. Mircea este un cameraman renumit și foarte bun la Pro TV. Laurențiu a fost director de imagine la Televiziunea Română – a ieșit de curând la pensie. Toți am fost păstrați în școală, grație mamei care ne-a crescut cu acul de cusut și ață. Pe mine m-a ținut foarte aproape de ea, că uneori o ajutam să mai însăileze, să mai croitoricească, să mai măsoare. Numai eu știu câte rochii am îmbrăcat, ca să poată să tragă tivul drept jos! Eram modelul ei”, a mărturisit Bebe Cotimanis.

Lecțiile de viață primite de la mama sa

Bebe Cotimanis a mai vorbit și despre momentul în care și-a anunțat mama că nu mai merge la facultatea de construcții.

”Eram student la construcții, 1977, după cutremur. Eram la seral – am vrut să muncesc, să o ajut pe mama. După șase luni de studenție, am anunțat-o pe mama că nu mai vreau să merg la facultate, pentru că nu îmi place viața de șantier. Ea era la mașina de cusut și muncea. I-am zis: „Mamă, eu nu mă mai duc la Construcții, pentru că nu cred că ăsta e drumul meu în viață”. Mama cosea în continuare. Eu am ieșit din cameră, să nu văd cât de afectată e și cum o să plângă. Iar ea strigă de dincolo de ușă: „Hai, vino-ncoace!”. Și cu un zâmbet mare m-a luat în brațe și mi-a spus: „Te iubesc, pentru că procedezi exact cum am vrut eu să procedez toată viața! În viață să faci numai și numai ceea ce îți place! Mă bucur că m-ai anunțat, dar puteai să renunți oricum. Și știi de ce, Bebe? Pentru că e viața ta!””, a povestit actorul.

Bebe Cotimanis a fost anunțat de fiul său că renunță la facultate

La rândul său, și actorul a simțit pe pielea sa prin ce a trecut mama lui când a anunțat-o că renunță la facultate. Bebe Cotimanis a fost anunțat de fiul său că nu se va mai duce la facultate.

”Fii-miu, Matei, a intrat la facultate la Iași, la specializarea foto-video. A fost foarte supărat, știindu-se un fotograf foarte bun – și chiar este, pentru vârsta lui, un fotograf foarte bun – când cei de la Iași, considerând poate că are tata bani, l-au trecut la cu plată. Când s-a văzut copilul, din 20 de persoane, că el e trecut primul sub linie la ăia cu plată, a zis: „Tată, eu nu mă mai duc acolo!”. Eu zic: „De ce, mă?”. El îmi răspunde: „Pentru că mă consider mai bun. Dacă facultatea nu apreciază ce am adus eu acolo, ori nu am ce căuta în meseria asta, ori nu este facultatea asta pentru mine… și știi ceva? Mă apuc să dezmembrez mașini.”. Am rămas trăsnit – dar în momentul ăla mi-am adus aminte de mama… și i-am zis: „Fă ce vrei, băiatul tatii, pentru că e viața ta!”. A fost fericit, s-a dus la facultate și și-a retras actele. După ce și-a retras actele, îmi dă telefon: „Tată, sunt un om liber!”. Peste o oră primește telefon de la facultate că s-a eliberat un loc și a intrat la cei de la buget. Nici nu ajunsese bine acasă cu actele să le ducă înapoi. Probabil i-au reanalizat poze, nu îmi dau seama ce s-a întâmplat acolo. Cert este când e să ai un drum în viață ți-l așază Dumnezeu: „Uite, pe ăsta ia-o, ți-l luminez, restul mai luminezi și tu!””, a completat el, potrivit Tacataca.