Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bendeac a șocat pe toată lumea. Ce declarații a făcut după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19
Showbiz

Bendeac a șocat pe toată lumea. Ce declarații a făcut după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19

Bendeac a șocat pe toată lumea. Ce declarații a făcut după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19

Bendeac a șocat pe toată lumea.  După ce a anunțat că a fost infectat cu noul virus, actorul Mihai Bendeac a stârnit un real scandal în lumea mondenă. După acest subiect tensionat, juratul emisiunii !Umor a venit cu mai multe explicații pentru a liniști apele.Așadar, Beneac a publicat pe canalul său de YouTube un videoclip în care le povestește fanilor ce s-a întâmplat și de unde a plecat întreaga poveste.

Bendeac: Treaba asta era cumva la început, încă nu se dăduse ordonanța

„După înmormântare la 4-5 zile distanță m-a sunat maică-mea și mi-a zis că a apărut o știre la televizor cum că la biserica respectivă toți preoții și personalul au fost testați pozitiv. Au fost în total 20-25 de persoane. Treaba asta era cumva la început, încă nu se dăduse ordonanța.

În cinci minute am început să am simptome. Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros… Eu nu m-am testat atunci, atât eu, cât si familia mea ne-am autoizolat…cea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi ca ai treaba asta”, a declarat Mihai Bendeac.

Simptomele nu au durat mult, 24 de ore după care au început să scadă, așa că actorul a rămas în izolare fără a apela la ajutor specializat, potrivit Cancan.