Info Actual

Info Actual > Diverse > Bernie Ecclestone urmează să fie tată la aproape 90 de ani!
Diverse

Bernie Ecclestone urmează să fie tată la aproape 90 de ani!

Bernie Ecclestone urmează să fie tată la aproape 90 de ani!

Bernie Ecclestone urmează să fie tată la aproape 90 de ani! Bernard Charles Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale Formulei 1 până în anul 2017, va deveni tată pentru a patra oară. Cel cunoscut sub numele de Bernie a anunțat că actuala sa soție va aduce pe lume un copil în vara acestui an. Acesta a mai spus și că va fi tată de băiat, pentru prima dată în viață. Potrivit cotidianului Blick, Bernie Ecclestone (89 de ani) și soția sa Fabiana Flosi (43 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară în vara acestui an.

Fabiana Flosi este bucuroasă de marea veste și a vorbit despre ce își dorește pentru viitorul copil: „Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1”.

Fiul lui Ecclestone va fi cu 65 de ani mai mic decât sora sa cea mare

Magnatul mai are 3 fete din căsniciile anterioare. Cea mai mare dintre fiicele lui Bernie este Deborah (65 de ani) din prima căsătorie cu Ivy Bamford. În plus, bărbatul mai are împreună cu cea de-a doua soție, Slavica Radici, alte două fete: Tamara (35 de ani) şi Petra (31 de ani). De asemenea, Ecclestone are şi cinci nepoţi.

Bernard Charles Ecclestone și soția sa sunt izolați în ferma lor uriașă, aflată la 120 de kilometri nord de Sao Paulo, Brazilia. Magnatul a mărturisit că la vârsta sa onorabilă nu se teme în privința acestui virus. „La vârsta mea, nu mai am nicio teamă. Când am zburat în Brazilia coronavirusul nu a fost o problemă importantă cu 13 persoane infectate!”, declara acestacu puțin timp în urmă.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, în Elveția. Bernie Ecclestone nu mai este la conducerea Formulei 1 din ianuarie 2017. Influentul britanic a deținut pentru o vreme și un club de fotbal, Queens Park Rangers, între 2007 și 2011.