Lifestyle

Bianca Drăgușanu a ajuns la estetician. Pe cine a convins să vină la doctor

Bianca Drăgușanu a ajuns la estetician. Pe cine a convins să vină la doctor

Bianca Drăgușanu a ajuns la estetician. Deși este cunoscut că a intrat într-un adevărat maraton al transformării și, de la o vreme, anul acesta, aproape că nu trece săptămâna fără să își facă ceva, de această dată nu a mers pentru ea.

Vizitele la estetician sunt pentru a face tratament cu  botox.  Bianca Dragușanu nu merge doar pentru ea,  ci și pentru rudele ei. Dacă ea s-a tunat cam peste tot, i-a deschis apetitul și surorii sale. Iar recent, așa cum rețetesivedete.ro a scris, a dus-o la clinica ei preferată din Cluj Napoca.

După ce și-a botoxat sora și i-a refăcut conturul buzelor, Bianca Drăgușanu și-a convins mama și a dus-o la aceeași clinică. Scopul e același: să o transforme pe mama ei, în urma intervenției, în una din cele mai atrăgătoare femei.

Dacă bărbații întorc capul pe stradă după fiice, de ce mama lor ar fi mai prejos? Iar de la botox s-a ajuns mai departe.

Bianca Drăgușanu a ajuns la estetician cu mama

„De data asta nu am venit singură, am venit cu mama pentru că și mama urmează să-și facă botox”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. Nu doar mama ei are parte de procedură, ci chiar și Bianca Drăgușanu. Vedeta spune că își dorește retușarea buzelor. Ba chiar și botox, pentru că au trecut opt luni de la ultimele injectări.

 

Dar între timp, Biancăi i-au mai trecut niște idei prin cap. Dacă mama ei își face botox, de ce să nu își aranjeze și buzele? Femeia e foarte încântată și abia așteaptă să arate din nou mai tânără.

„După ce își face mama botox am de gând să-mi retușez buzele și am de gând să-mi fac și eu botox. Mi-a venit o idee genială, o să-și facă și buzele”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Ea a anunțat pe pagina sa de socializare că cea care i-a dat viață și-a dorit foarte mult să-și facă botox, iar pentru că a văzut, la fiicele ei, că rezultatele sunt excelente.