Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă. Declarația fostului soț a îngrozit lumea
Showbiz

Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă. Declarația fostului soț a îngrozit lumea

Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă. Declarația fostului soț a îngrozit lumea

Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă. La puțin timp după ce a divorțat de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a confesat și a oferit dezvaluiri halucinante în cadrul unei emisiuni TV.

„În noaptea respectivă, ea amenința și urla, țipând că are un cuțit și vrea să se omoare și am patru persoane martore care erau la ea în casă, pot să declare lucrul ăsta. Și a luat nu știu câte pastile.. Ea, în nebunia ei, când am luat-o de pe jos, mi-a zis că a luat patru x****-uri. Am ajutat-o să-și revină și am chemat și pe cineva care să o ajute. Între timp și-a revenit, dar greu”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă: “Nu am vrut să creadă lumea că aș fi bătut-o eu”

„Eu dacă nu aveam dovezile astea, eram “omul negru”. Un prieten comun de-al nostru care avea cheia ei a venit de urgență la ea acasă, după ce l-am sunat că ceva nu este ok. Și să vă explic și motivul. Tu nu ești o femeie psihic puternică și ai recurs la niște gesturi nedemne pentru o mamă și o femeie matură. Nu am vrut să creadă lumea că aș fi bătut-o eu și de aceea i s-a făcut rău. Cum puteam să demonstrez fără dovezi?”, a mai povestit omul de afaceri.