Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bianca Drăgușanu a semnat zilele trecute despărțirea de Alex Bodi. Acum, vedeta a ajuns la secția de poliție
Showbiz

Bianca Drăgușanu a semnat zilele trecute despărțirea de Alex Bodi. Acum, vedeta a ajuns la secția de poliție

Bianca Drăgușanu a semnat zilele trecute despărțirea de Alex Bodi. Acum, vedeta a ajuns la secția de poliție

Bianca Drăgușanu a ajuns în fața oamenilor legii la câteva zile de la depărțirea oficială de Alex Brodi. Bianca s-a temut ca după divorț să nu a mai fie agresată. Bianca a mers la secția de poliție și a povestit despre tratamentul la care era supusă în timpul căsniciei de coșmar pe care a suportat-o.

Vedeta a ajuns la secția de poliție, acolo unde a făcut declarații cutremurătoare despre căsnicia cu afaceristul cu care s-a căsătorit în urmă cu doar jumătate de an. Aceasat este încă afectată în urma bătăilor violente primite din partea fostului soț.

În fața oamenilor legii, blondina a făcut azi mărturisiri cutremurătoare. Potrivit surselor din anturajul Biancăi Drăgușanu, aceasa le-a spus polițiștilor că nu mai suporta episoadele violente la care o supunea Alex Bodi și, mai mult de atât, a vrut cu tot dinadinsul să obțină un ordin de restricție pe numele fostului soț, din cauza faptului că se teme de acesta, informează cancan.ro

 

Bianca Drăgușanu a obținut ordin de restricție pe numele fostului soț

Mai mult, sursele cancan.ro i-au informat că Bianca Drăgușanu le-a mai spus polițiștilor că îi este frică să mai trăiască fără acest ordin de restricție și nu mai suportă să fie amenințată de Alex Bodi.

Vă reamintim că totul a pornit de la faptul că Bianca Drăgușanu a postat pe Instagramul său o fotografie în care apare de-a dreptul desfigurată. De asemenea, frumoasa blondă a lansat și un atac dur asupra fostului soț în care scoate la suprafață faptul că acesta este extrem de violent. „Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre ”bărbăția”ta”, a scris Bianca Drăgușanu, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare.

Replica lui Alex Bodi a venit imediat, dar chiar și așa, afaceristul uită episoadele violente din trecut și vrea să arunce vina asupra fostei sale soții.

„Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și mai ales că ai cerut bani, iar eu te-am plătit” a scris și Alex Bodi, pe rețeaua de socializare, imediat după ce Bianca l-a atacat prin prima postare.

Reamintim că Alex Bodi a recunoscut, în emisiunea lui Teo Show, faptul că este gelos și agresiv. Desigur, mai punem la socoteală faptul că agresivitatea lui Bodi nu mai este un secret pentru nimeni, după cum a lăsat Bianca să se înțeleagă, de-a lungul timpului.