Info Actual > Showbiz > Bianca Drăgușanu dă de pământ cu influencerii din România: ”Cum să ceri tu tort moca..serios?”
Showbiz

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu influencerii din România: ”Cum să ceri tu tort moca..serios?”

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu influencerii din România: ”Cum să ceri tu tort moca..serios?”

Bianca Drăgușanu a răbufnit și a dat de pământ cu influencerii din Româia. Fosta soție a lui Alex Bodi le-a transmis un mesaj destul de dur.

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu influencerii din România

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Bianca Drăgușanu, are o careieră profesională de succes, iar din proiectele pe care le are câștigă bani frumoși. Recent, fosta soție a lui Alex Bodi a dat de pământ cu colegii săi de breaslă. Aceasta a povestit cum îi cer torturi pe gratis prietenei sale care se ocupă de acest lucru, însă în schimb ei au doar câteva mii de urmăritori pe paginile lor de socializare, dar vor acest favor.

”Mă amuzam cu fiica de ce pretenții poate să aibă unele influecere din astea, la 3000 de followers vor moca tort. Cum să ceri tu tort moca..serios?”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de socializare.

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram

Bianca Drăgușanu are peste 1 milion de urmăritori pe contul său de Instagram, care a devenit mașină de făcut bani.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram, potrivit Spectacola.