Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bianca Drăgușanu, enervată de ordonanțele de urgență: „E stupid să declar că m-am dus până la magazin”
Showbiz

Bianca Drăgușanu, enervată de ordonanțele de urgență: „E stupid să declar că m-am dus până la magazin”

Bianca Drăgușanu, enervată de ordonanțele de urgență: „E stupid să declar că m-am dus până la magazin”

Bianca Drăgușanu, enervată de ordonanțele de urgență: „E stupid să declar că m-am dus până la magazin”. Mai fericită ca niciodată, vetea are timp să se ocupe pe îndelete de tot ceea ce îi face plăcere. Dacă în urmă cu mai puțin de o lună, Bianca Drăgușanu divorța de soțul său, acum cei doi sunt împreună, în plină izolare la domiciliu.

Vedeta a declarat pentru Cancan că relația sa cu Alex Bodi, „nu ține de cadouri”. „Îmi ocup timpul cu sala, citesc, mă rog, iubesc și am doar gânduri pozitive. Da, ne-am împăcat. Nu este evident? Asta-i viața, e imprevizibilă. Fiecare înțelege ce vrea. Eu am o viață frumoasă. Între noi nu este vorba de cadouri, e vorba de pasiune, despre sentimente curate, despre adrenalină, despre dependență”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Aceasta a mai spus că respectă toate reglementările Ordonanțelor de Urgență, dar unora nu le înțelege rostul. Ca de exemplu, declarația pe proprie răspundere, pentru a putea ieși din casă. „Eu nu mă plictisec niciodată. Mi-am făcut declarație, am și pe telefon, dar și aici în mașină. Părerea mea e că e stupid să declari, ce să declari? Că m-am dus până la magazin să îmi cumpăr morcovi și pătrunjel? Mâine, poimâine o să mă vedeți în rochie de seară la cumpărături de pătrunjel”, a mai spus Bianca Drăgușanu.