Showbiz

Bianca Drăgușanu îi declară război lui Alex Bodi: „Vreau să înfunde pușcăria”

Bianca Drăgușanu îi declară război lui Alex Bodi: „Vreau să înfunde pușcăria”

Bianca Drăgușanu îi declară război lui Alex Bodi. Vedeta este hotărâtă să îl facă pe fostul partener să plătească pentru violențele pe care le îndurat în perioada în care au format un cuplu.

Blondina ar fi depus o plângere împotriva lui Alex Bodi în urmă cu două luni. La dosar, există patru certificate medico-legale, informează ELE.

Bianca Drăgușanu a lansat un nou atac la adresa lui Alex Bodi și susține că vrea ca fostul soț să plătească pentru episoadele violențele la care a supus-o în timpul relației.

Bianca Drăgușanu îi declară război lui Alex Bodi: „Vreau să înfunde pușcăria”

“Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză.Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege” , a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Reamintim că Alex Bodi se află în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile în urma acuzațiilor de prostituție și proxenetism într-un dosar în care sunt implicate mai multe personaje. În ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, acesta spune că vedeta îl atacă în prezent doar pentru că o ignoră și nu îi mai oferă atenție.

Care este motivul pentru care mă atacă după ce nu ne-am văzut patru luni, pe ce bază?

“Doamna declară multe chestii referitoare la mine, dar nu are credibilitate. Nu vreau să mai intru în jocul ei. Ea a fost împreună cu mine din septembrie 2018 și ne-am despărțit anul trecut în octombrie. Imaginile pe care le-a publicat sunt de acum doi ani de zile, sunt lucruri pe care eu mi le-am asumat public. Poate să facă și 50.000 de plângeri, dar trebuie să le și susțină. Plângerile trebuie făcute în maxim 20 de zile. Care este motivul pentru care mă atacă după ce nu ne-am văzut patru luni, pe ce bază? Ea mi-a făcut plângere anul trecut că eu i-am rupt picioarele și picioarele ei erau rupte de fostul iubit. Încearcă să mă atace din toate părțile și să mă șantajeze. Problema ei este că o ignor total și nu știe ce să mai facă”