Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bianca Drăgușanu își face praf colegele! Mesaj dur: Vrăjeala asta, cu virușii voștri
Showbiz

Bianca Drăgușanu își face praf colegele! Mesaj dur: Vrăjeala asta, cu virușii voștri

Bianca Drăgușanu își face praf colegele! Mesaj dur: Vrăjeala asta, cu virușii voștri

Bianca Drăgușanu își face praf colegele! Blondina a transmis un mesaj dur prin intermediul căruia le taxează dur pe vedetele care au declarat că au coronavirus.

Pentru că se simte rău de câteva zile și simte că o încearcă o răceală, Bianca Drăgușanu le-a transmis fanilor că nu are de gând să se vândă. făcând aluzie la colegele sale de breaslă.

După ce a anunțat că este răcită, Bianca Drăgușanu are convingerea că multe persoane ar putea să o caute pentru a-i propune, pentru o sumă de bani, să se declare purtătoare de COVID.

Bianca Drăgușanu își face praf colegele! Mesaj dur: La ora 03:00 au corona și se vindecă în trei zile, ca prin minune

”Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și, pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că, vezi Doamne, să mă fi prins și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă în trei zile, ca prin minune, și apar iar pe sticlă.

Sunt răcită cred, dar altceva n-o să am niciodată, pe nicio sumă. Nu există o sumă de bani pentru care, dacă aș răci, să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

„Vor termina mafioții ăștia cu campaniile și alegerile lor și apoi o să vedeți voi restricții”

„Cred că v-ați dat seama că vor termina mafioții ăștia cu campaniile și alegerile lor și apoi o să vedeți voi restricții. Deci, după ce se termină cu votul, o să vezi tu cum iese virusul pe străzi înainte de 12 noaptea. Iese de la 3, 4 ziua, că așa e el, virus din ăla șmecher. Pe la jumătatea lui octombrie, să vedeți voi cum domnul virus vrea să închidă mall-uri, vrea să închidă magazine iar. Chiar am o problemă cu acest virus, care, efectiv, ne ia viața.

Vreau ca lumea să meargă la școală, vreau ca toate lucrurile să redevină la normal. Să mă lăsați cu vrăjeala asta, cu virușii voștri. Și, apropo de asta, vreau să fie nunți, miresele mele și-au ridicat rochiile”, a completat ea.