Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bianca Dragusanu sfideaza regulile! Cei dragi au avut grija sa o taxeze dur
Showbiz

Bianca Dragusanu sfideaza regulile! Cei dragi au avut grija sa o taxeze dur

Bianca Dragusanu sfideaza regulile! Cei dragi au avut grija sa o taxeze dur

Bianca Dragusanu sfideaza regulile. Pe langa atacurile pe care primeste din partea lui Alex Bodi, vedeta s-a mai ales cu o serie de critici.

De data aceasta, chiar din partea fanilor, atât de dragi divei blondine de pe meleagurile mioritice. La această situaţie s-a ajuns după ce, în ultimele zile, Bianca a fost văzută de mai multe ori în afara casei. Şi asta în actualul context al epidemiei de Coronavirus.

Bianca Dragusanu sfideaza regulile: A fost aspru criticată de cei care o urmăresc

Sfidarea regulilor pe care autoritățile le-au impus în privire la contextul pandemiei a fost aspru criticată de cei care o urmăresc pe reţelele de socializare. Aceştia n-au rămas indiferenţi şi au criticat episodul în care vedeta s-a filmat în sala de sport alături de câțiva prieteni.

Totuşi, ea a ținut să menționeze că sunt doar 3 persoane, așa cum au spus autoritățile în ordonanța militară, dar și că se află în propria sală. Astfel, criticile fanilor au fost anulate dibaci de blondină.

„Da, sunt la sală, si eu am sală acasă da, sunt prietenii mei, la mine acasă la sală. 3 prieteni la mine la sală, nu va impacientați că nu ies, nu mă expun, sunt un exemplu pozitiv”, a spus ea pe InstaStory.

Telenovela mioritică Bianca Drăguşanu-Alex Bodi

Amintim că marţi, o nouă schimbare de situaţie a survenit în telenovela mioritică Bianca Drăguşanu-Alex Bodi.Cei doi au divorţat, iar după vizita la notar au început un război dur al declaraţiilor. În cele din urmă s-a încercat o împăcare, dar fără rezultat.

Cu toate că a vrut să aplaneze conflictul, omul de afaceri a renunțat în cele din urmă la idee. Astfel, Bodi a lansat dezvăluiri incredibile despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Mai departe, acesta vrea să le dea avocaţilor său nişte dovezi care ar trebui s-o scoată din joc pe fosta soţie, potrivit EVZ.