Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bianca Drăgușanu și-a arătat adevărata față. Mesaj devastator: „Ești penibilă cu diplomă!”
Showbiz

Bianca Drăgușanu și-a arătat adevărata față. Mesaj devastator: „Ești penibilă cu diplomă!”

Bianca Drăgușanu și-a arătat adevărata față. Mesaj devastator: „Ești penibilă cu diplomă!”

Bianca Drăgușanu și-a arătat adevărata față. Mesaj devastator: „Ești penibilă cu diplomă!”! Bianca Drăgușanu, fosta vedetă de la Kanal D, a ieșit la atac. Vedeta de televiziune a fost deranjată de gestul făcut de o cunoscută interpretă de muzică de petrecere din România.

După ce Carmen Maria Racolța, cunoscută publicului sub numele de scenă Carmen de la Sălciua, o cântăreață și textieră de manele și muzică de petrecere,s-a fotografiat alături de Alexandra și Ionuț Bodi, cunoscuți pe TikTok, fosta soție a lui Victor Slav a răbufnit.

„Am fost în vizită la ea și la soțul ei. O familie extraordinară, cu frică de Dumnezeu, o familie cu mare dragoste unul față de celălalt și nu în ultimul rând, amuzantă”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

“Ești penibilă cu diplomă!”

„Situația e următoarea: O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâta, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă! Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă! Apucă-te de alte chestii sau fă-le pe alea pe care știi să le faci, lasă femeia în pace!

Bianca Drăgușanu și-a arătat adevărata față. Mesaj devastator: „Ești penibilă cu diplomă!”

Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată! Lăsați prefecătoriile astea cu binefacerile vieții că dacă vreți să faceți o cauză umanitară sau vreți să ajutați pe cineva, nu trebuie neapărat să vă pozați cu respectivul sau respectiva. Faci și gata, nu mai zici nimic! Ce ești tu ca să te dai mare? Dacă ai ajutat femeia, o ajuți și gata, pa!”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu, potrivit spynews.ro.