Lifestyle

Bill Gates a făcut anunțul mult așteptat. În ce an ne putem întoarce la normalitate?

Bill Gates a făcut anunțul mult așteptat. În ce an ne putem întoarce la normalitate?

Bill Gates a făcut anunțul mult așteptat de toată planeta, la un an și jumătate de la declanșarea pandemiei de coronavirus. Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii a spus în ce an ne putem întoarce la normalitate.

William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator al Microsoft Corporation, care a spus că pandemia de coronavirus este „o tragedie incredibilă”, a dat o veste bună în această perioadă. Miliardarul planetei a anunțat, de asemenea, când ar trebui să revină lumea la normal.

„Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a declarat Bill Gates.

Miliardarul american obișnuiește să răpundă întrebărilor care i se pun de către tineri, pe platforma REDDIT. Ulterior, acesta publică pe blogul personal o parte dintre întrebările și răspunsurile oferite. Încălzirea globală are, în mod clar, un aport extrem de important în creionarea viitorului.

„Situația se înrăutățește în timp și ecosistemele naturale dispar. Migrația departe de zonele din jurul ecuatorului va fi masivă, din cauza creșterii temperaturii. Nu vom putea susține o populație numeroasă dacă se încălzește mult”.

Întrebat care crede că sunt cele mai importante lucruri pe care le pot face cetățenii obișnuiți pentru a-și reduce amprenta de carbon, Gates crede că fiecare persoană ar trebui să se implice politic. Bil Gates crede, de a semenea, că oamenii ar trebui să sonsume carne sintetică.

„Vocea ta politică este cel mai important lucru. Educarea și convingerea oamenilor din toate partidele politice să aibă grijă vor face o mare diferență. Apoi, puteți consuma mai puțin și atunci când consumați, cumpărați produse ecologice, cum ar fi mașinile electrice sau carnea sintetică.”

În legătură cu carnea sintetică, omul de afaceri a dezvăluit locul în care se găsește cel mai bun burger din Seattle. Magnatul a precizat câteva locații. Cu toate acestea, Gates a subiliniat că el îi încurajează
pe oameni să cosume burgeri din carne sintetică, potrivit Reuters, citat de doctorulzilei.ro.