Info Actual > Diverse > Bill Gates divorțează de soția sa! Au fost împreună 27 de ani și au 3 copii
Diverse

Bill Gates divorțează de soția sa! Au fost împreună 27 de ani și au 3 copii

Bill Gates divorțează de soția sa! Au fost împreună 27 de ani și au 3 copii

Bill Gates divorțează de soția sa! Au fost împreună 27 de ani și au 3 copii. Anunțul uluitor a fost făcut ărin intermediul rețelelor de socializare.

”După mult timp de gândire, dar și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia să punem capăt mariajului nostru. De-a lungul celor 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Continuăm să ne împărtășim credința pentru această misiune și să lucrăm împreună pentru fundație, dar nu mai credem că putem continua să evoluăm împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieților noastre. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră pe măsură ce începem să navigăm spre această nouă viață” este mesajul postat pe Twitter de Bill Gates și semnat Melinda și Bill Gates.

S-au întâlnit prima dată în anii 1980, când Melinda s-a alăturat firmei Microsoft a lui Bill.

Cuplul miliardar are trei copii și conduc împreună Fundația Bill & Melinda Gates.

Organizația a cheltuit miliarde luptând cu cauze precum bolile infecțioase și încurajând vaccinările la copii.

Gates – împreună cu investitorul Warren Buffett – se află în spatele Giving Pledge, care solicită miliardarilor să se angajeze să dea majoritatea averii lor pentru cauze bune.

Bill Gates este a patra cea mai bogată persoană din lume, potrivit Forbes, și valorează 124 miliarde de dolari (89 miliarde de lire sterline).

A câștigat banii prin firma pe care a cofondat-o în anii 1970, Microsoft, cea mai mare companie de software din lume.

Bill Gates divorțează de soția sa!  Amândoi au postat declarația anunțând divorțul pe Twitter, potrivit BBC.

Melinda, acum în vârstă de 56 de ani, s-a alăturat Microsoft ca manager de produs în 1987, iar cei doi au stat împreună la o cină de afaceri în acel an la New York.

Melinda a spus că l-a găsit pe Bill – metodic se pare chiar și în problemele inimii – scriind o listă pe o tablă albă cu „avantajele și dezavantajele căsătoriei”.