Info Actual

Info Actual > Diverse > Bill Gates suspectat că a creat noul coronavirus. Tribunalul care susține acest lucru
Diverse

Bill Gates suspectat că a creat noul coronavirus. Tribunalul care susține acest lucru

Bill Gates suspectat că a creat noul coronavirus. Tribunalul care susține acest lucru

Bill Gates suspectat că a creat noul coronavirus. Potrivit magistraților,  multimilionari precum finanţistul George Soros, familia Rockefeller şi omul de afaceri Bill Gates sunt suspecți că au creat noul coronavirus. au transmite marţi EFE, citat de Agerpres.

Un tribunal din Peru a stabilit, într-o rezoluţie având la bază teorii ale conspiraţiei, că boala COVID-19 a fost o invenţie a “elitelor criminale de la nivel mondial”.

„Boala COVID-19 a fost o invenţie a “elitelor criminale de la nivel mondial”

Pentru a justifica amânarea emiterii unei sentinţe, Curtea Penală de Apel pentru provinciile Chincha şi Pisco a subliniat că pandemia a avut un caracter imprevizibil, însă nu şi pentru cei care au creat-o, „care o manipulează şi care continuă să conducă în cel mai mare secret în propriul mediu şi în interiorul corporaţiilor mondiale”.

Așa a încercat tribunalul să se scuze pentru lentoarea cu care a judecat recursul unui inculpat care cerea să i se anuleze o pedeapsă cu închisoarea, dar a cărui solicitare nu a fost soluţionată din cauza restricţiilor epidemiologice.

Niciun guvern mondial nu pot susţine că această pandemie

„Niciun guvern mondial, persoane fizice şi juridice, nici apărarea inculpatului nu pot susţine că această pandemie are calitatea de a fi ‘previzibilă’, cu excepţia creatorilor noii ordini mondiale precum Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc”, se menţionează în rezoluţia tribunalului, difuzată de portalul LP Derecho.

După ce Tribunalul Superior Penal de Apel din Chincha şi Pisco a acuzat că pandemia de coronavirus a fost „creată de elitele criminale care domină lumea”, Biroul de Control al Magistraturii (Odecma) din Ica, provincie situată la circa 400 kilometri sud de capitala Lima, a deschis o anchetă preliminară asupra magistraţilor care au emis această rezoluţie, pentru a identifica eventuale iregularităţi comise de magistraţii Tribunalului Superior de Apel din Chincha şi Pisco, potrivit sursei citate.