Biscuiti crocanți perfecți pentru perioada festivă. Rețeta de la un Chef italian
”Biscuiti cu migdale” sunt dietetici, uşor de preparat şi cu aromă de migdale prăjite. Aceste fursecuri sunt divine, ușor de pregătit și este o o combinație perfectă între modern și tradițional. Având în vedere faptul că în compoziția lor se adaugă vanilie, migdale, unt, miere, zahăr pudră, fulgi de cocos și fulgi de ovăz. Iată cum se fac! Cei dragi vor fi încântați de gustul lor desăvârșit.
De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu migdale:
Mod de preparare biscuiţi cu migdale:
Cuptorul se încălzește la 180 °C. Într-un vas se amestecă ingredientele uscate (ovăzul, fulgii de cocos, făina şi zahărul). Se topește untul, pe baie de aburi, şi se amestecă cu mierea. Bicarbonatul se pune în două linguri de apă fiartă şise adaugă peste amestecul de miere şi unt. Se face o gropiţă în mijlocul ingredientelor uscate şi se tornă peste cele umede, apoi se amestecă până se omogenizează.
Se aşează hârtie de copt într-o tavă şi se unge cu ulei. Torni compoziţia şi presari fulgii de migdale deasupra. Se coc în cuptor 8-10 minute. Se taie bucăţi când sunt răcite.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.