Lifestyle

Blestemul iubirii dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș! „Te voi aștepta acolo, Sus”

Ileana Ciuculete, interpretă de muzică ușoară, și Cornel Galeș, soțul ei

Blestemul iubirii dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș! „Te voi aștepta acolo, Sus”. Ileana Ciuculete a murit în martie 2017, pe patul de spital, din cauza unei afecţiuni a ficatului. Soțul ei, Cornel Galeș, avea să dezvăluie într-un interviu acordat ulterior ce i-a spus Zânica pe patul de moarte.

Cuvinte grele cât un blestem

„Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus. Când vei fi pregătit să vii, eu te aștept Acolo Sus!”, i-ar transmis Ileana soţului ei înainte să închidă ochii.

Se pare că soțul îndrăgitei interprete de muzică populară a crezut, chiar și fără să-și dea seama, în faptul că nu o să poată trăi mult timp fără iubirea vieții sale. Astfel, cei din jur vorbeau deja despre blestemul iubirii care îi leagă pe cei doi, în moarte, ca și în viață.

Cornel Galeș s-a stins și el, la mai puțin de trei ani de la pierderea femeii pe care a iubit-o timp de 20 de ani, pe 1 decembrie 2019.

Doina Belu, nașa de cununie a celor doi, a spus că Cornel Galeș a plantat mai mulți copaci și mai multe flori pe locul de veci pe care și l-a cumpărat. }nsă toate s-au uscat în cele din urmă. Cornel a interpretat la vremea aceea acest semn ca un fel de premoniție.

„El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia. I-am dus eu flori și s-au uscat. Și mi-a zis că, <<astea nu se prind, pentru că eu aici trebuie să vin>>” , a declarat Doina Belu.

Așadar, ultima dorință a lui Cornel Galeș a fost aceea de a fi înmormântat alături de sufletul său pereche, Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a fost blestemat?

De altfel, se mai spune că Cornel Galeș a fost blestemat de o femeie cu care s-a certat. În vara lui 2017, wowbiz.ro relata că, la aproape 5 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, o admiratoare de-a regretatei artiste a fost surprinsă spălând piatra sa de mormânt cu o soluție necunoscută.

Primele semne care anunțau că ceva ciudat se întâmplă la locul de veci al artistei au fost sesizate de soțul Ilenei Ciuculete. Acesta a observat că unul dintre cei doi brăduți pe care i-a plantat langă mormântul soției sale s-a ofilit brusc. Acesta a fost un semn care indica blestemul iubirii, în opinia lui Cornel Galeș.

În plus, văduvul susține că găsește obiectele de pe mormânt așezate altfel față de cum le-a lasat. Semn că cineva le schimbă locul în lipsa sa. După atâtea drumuri făcute la cimitir, Cornel Galeș a ajuns să se împrietenească cu paznicii. Așa a avut vaduvul surpriza să afle că, săptămânal, o femeie din Călărați vine la locul de veci al Ilenei Ciuculete și petrecere mult timp acolo.

„M-am înfiorat când am auzit ce îmi spun paznicii. În lipsa mea, la Zânica vine aceasta doamna care îi spală piatra cu o soluție lichidă. De ce face asta, nu știu! (…) Nu o cunosc, nu știu cine e. Cică toarnă un lichid dintr-o sticla pe marmură și o spală. Apa aia, care nu știu ce conține, a ajuns la rădăcina unuia dintre braduții plantați de mine și mi l-a ars.

O fi ceva toxic, nu știu. Eu nu am prins-o niciodata acolo, n-am întâlnit-o. (…) Fără supărare, dar să nu mai spele piatra de mormânt. Așa cum eu nu merg la alții să le aranjez lucrurile lânăa cruce, nici alții să nu facă așa ceva la locul de odihnă al Zânicăi. Să vadă fiecare de locul de veci al familiei sale”, declara Cornel Galeș nu cu mult timp înaintea morții sale.