Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Blestemul prevăzut de Nostradamus. O CATASTROFĂ de proporții uriașe ne va arunca înapoi în istorie
Ezoteric

Blestemul prevăzut de Nostradamus. O CATASTROFĂ de proporții uriașe ne va arunca înapoi în istorie

Blestemul prevăzut de Nostradamus. O CATASTROFĂ de proporții uriașe ne va arunca înapoi în istorie

Blestemul prevăzut de Nostradamus. Nostradamus a scris peste 6.000 de profeții, multe dintre ele îndeplinite. Previziunile sale acoperă o perioadă care ajunge până în anul 3797.

Secretul previziunilor sale nu a fost cunoscut, însă catrenele lui continuă să fascineze lumea, deși au fost scrise cu aproape cinci secole în urmă. Peste 70% din profețiile scrise s-au împlinit până acum, iar unele dintre cele mai groaznice previziuni sunt pentru anul viitor.

Una dintre ele este cutremurătoare. Acesta a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi foamete, cutremure, diferite boli și epidemii, cu care deja se confruntă toată lumea.

Blestemul prevăzut de Nostradamus. O catastrofă de proporții uriașe ne va arunca înapoi în istorie

Pandemia de coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefavorabile, care vor afecta populația lumii. Foametea care se ascunde este una cu care lumea nu s-a mai confruntat niciodată până acum. O catastrofă de proporții uriașe ne va arunca înapoi în istorie, iar o mare parte din populația lumii nu va putea trece peste aces blestem.

Se pregătește un necaz și mai mare

„După un mare necaz pentru umanitate, se pregătește unul și mai mare.
Ploai, sânge, foamete, oțel și ciumă,
Se vede focul cerurilor,
O scânteie lungă funcționează?”, a scris Nostradamus.

Saturn în Capricorn este responsabil pentru ierarhiile sociale

Începând din 2020, după 248 de ani, Saturn în Capricorn și-a unit forțele cu Pluto, care se află și în Capricorn, în conjuncția remarcabilă care va schimba soarta lumii. Saturn în Capricorn este responsabil pentru ierarhiile sociale, puterea statului, autoritatea, funcțiile și statutul, și asta a declanșat conjuncția cu Pluto, planeta morții, a distrugerii și a reconstrucției.