Info Actual > Showbiz > Blocați în Bali! „Avem bilet de întoarcere, însă zborul a fost anulat!”
Showbiz

Blocați în Bali! „Avem bilet de întoarcere, însă zborul a fost anulat!”

Blocați în Bali! „Avem bilet de întoarcere, însă zborul a fost anulat!”

Blocați în Bali! „Avem bilet de întoarcere, însă zborul a fost anulat!” Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, trec printr-o situație neobișnuită. Sunt blocați în Bali, din cauza epidemiei de coronavirus. Artista a declarat pentru emisiunea „Vorbește lumea” că toate zborurile au fost blocate.

„Nu aş vrea să mă invidiaţi pentru asta. Suntem blocaţi în Bali. Aveam bilet de întoarcere în ţară pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea şi probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui, deşi nu mai avem foarte mulţi bani. Am închiriat o căsuţă aici. Suntem atenţi, dezinfectăm toate produsele cumpărate”, a spus solista.

Situația pare destul de serioasă. Lora a mărturisit pentru Click! faptul că ea și iubitul ei au început să caute chirii de 100 de euro pe lună. Cei doi speră că vor găsi soluția cea mai bună în scurt timp și se vor putea întoarce acasă.

„Nu mai avem mulți bani”

„Trebuie să ne reorganizăm, probabil că se vor relua zborurile. Încă nu ştim, însă avem numărul ambasadei de aici şi dacă nu rezolvăm, trebuie să găsim români care sunt stabiliţi aici şi ne pot ajuta. Nu mai avem nici foarte mulţi bani şi trebuie să ne gândim ce vom face. Stăm într-o căsuţă închiriată, dar trebuie să ne mutăm într-un loc mai ieftin, căutăm chirii de 100 de euro pe lună. Vedem ce se întâmplă şi dacă vom avea nevoie de ajutor, vom apela şi la prietenii din ţară. Poate că vom reuşi, însă avem nevoie de timp”, este mesajul artistei.

Lora este în contact permanent cu prietenii săi, prin telefon și internet. Printre cei care sunt gata să îi salveze la nevoie sunt Smiley (36 de ani) şi producătorul muzical Şerban Cazan (32 de ani) care au avut norocul să plece la timp din SUA şi acum sunt acasă, în autoizolare.