Lifestyle

Bodo, mărturisiri impresionante, după infarct. „Dumnezeu știe mai bine de ce am eu nevoie”

Bodo, mărturisiri impresionante, după infarct. „Dumnezeu știe mai bine de ce am eu nevoie”

Bodo, mărturisiri impresionante, după infarct. „Dumnezeu știe mai bine de ce am eu nevoie”.

Solistul trupei Proconsul a vorbit, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1, despre starea sa actuală. După o perioadă de cumpănă, pe care a depășit-o cu bine, artistul îi mulțumește lui Dumnezeu.

„Tata (Dumnezeu) știe mai bine de ce am eu nevoie. Și știe mai bine de ce avem noi nevoie. Și știe mai bine ce gânduri avem, si ce ne dorim. Și dacă tu îți dorești cu adevarat ceva și faci lucrurile exact așa cum trebuie, din prisma lui Dumnezeu, lucrul ăla se întâmpla cu siguranță. Poate nu pe moment, dar la timpul potrivit”, a spus Bodo.

Mărturisiri impresionante. Solistul trupei Proconsul a povestit și depre clipele grele prin care a trecut când a realizat că are o problemă gravă de sănătate. Despre momentele în care a realizat cât de serioasă era problema medicală prin care a trecut.

„Când am fost pe masă și am văzut pe ecran că era un vas de sânge important și că se montează trei stenturi, atunci m-am gândit la copii, și la prieteni. Și m-am gândit că îmi doresc tare mult sa mai stau cu ei si șă-i văd cum cresc”, a mai spus cântărețul.

„Am suferit un infarct miocardic acut”

Reamintim că, la începutul lunii iunie, Bodo a suferit un infarct miocardic. L-a dus însă pe picioare vreo două zile, până a ajuns la spital.

„M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi.

M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a mai spus Bodo.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are 52 de ani. Este tatăl a doi băieți, în vârstă de 7 şi 8 ani. Artistul mai are un fiu din prima căsătorie, dar acesta s-a stabilit de câțiva ani în SUA.