Info Actual

Info Actual > Diverse > Bogdan Andone, contract semnat cu pistolul sabia pe masă
Diverse

Bogdan Andone, contract semnat cu pistolul sabia pe masă

Bogdan Andone, contract semnat cu pistolul sabia pe masă

Bogdan Andone, contract semnat cu pistolul sabia pe masă. Bogdan Andone, actual antrenor la Astra, a evoluat timp de șapte luni, în 2009, pe final de carieră, la Ermis Aradippou. În Cipru l-a avut patron pe Lucas Fanieros, despre care a făcut mai multe dezvăluiri incredibile.

Bogdan Andone, în vârstă de 45 de ani, a povestit la GSP Live, detalii incredibile despre fostul patron Lucas Fanieros, un fel de Robin Hood al fotbalului cipriot.

„În comunitatea de acolo era considerat un fel de Robin Hood. E genul de persoană care ajută pe toată lumea, are un imperiu financiar colosal257. Avea niște bodyguarzi români și umbla tot timpul cu o sacoșă în care erau aproximativ 300.000 de euro.

Veneau tot felul de persoane care cereau bani și le împărțea. Un om foarte sufletist. M-am dus la el acasă să discut cu el, avea o casă cu garduri de 10 metri, cu pază. Am discutat cu el, a pus banii pe masă și mai avea un pistol și o sabie.

Mi-a pus toți banii, pe tot contractul, dar nu i-am acceptat pe toți odată. Ne-am certat câteva minute, impresarul tot îmi făcea semn să îi iau, eu ziceam că sunt corect și vreau doar pe o lună. Până la urmă am luat doar jumătate, ceilalți mi i-a dat mai târziu”, a declarat Bogdan Andone,