Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bogdan Stanoevici a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus! Care este starea de sănătate a actorului
Showbiz

Bogdan Stanoevici a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus! Care este starea de sănătate a actorului

Bogdan Stanoevici a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus! Care este starea de sănătate a actorului

Bogdan Stanoevici a fost dignosticat pozitiv cu coronavirus și a contactat și o bacterie din spital, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Pentru a putea fi stabilizat, Bogdan Stanoevici, a fost transferat zilele trecute la Institutul Inimii din București și a fost operat de urgență. Doctorii încearcă să îl salveze, dar nu au deloc vești bune. După ce s-a infectat cu virusul ucigaș, actorul luptă pentru viața lui.

Bogdan Stanoevici este în stare gravă

După ce s-a infectat cu noul coronavirus, Bogdan Stanoevici a ajuns la spital, dar acolo a contactat o bacterie, iar stare lui de sănătate s-a agravat. Actorul a fost transferat în Ajunul Crăciunului de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală la Institutul Inimii de la Fundeni.

Pentru a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile, Bogdan Stanoevici a fost supus unei intervenții delicate.

”Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au dezvăluit surse medicale.

Bogdan Stanoevici nu mai purta mască de protecție că nu era ”sănătos”

Bogdan Stanoevici a declarat în urmă cu o lună că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu virusul ucigaș din China pentru că nu este ”sănătos”.

”Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative.

Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara actorul la vremea respectivă, potrivit Tacataca.