Info Actual > Showbiz > Borcea își face propria echipa de fotbal. Valentina Pelinel se pregătește pentru următorul membru
Showbiz

Borcea își face propria echipa de fotbal. Valentina Pelinel se pregătește pentru următorul membru

Borcea își face propria echipa de fotbal. Valentina Pelinel se pregătește pentru următorul membru

Borcea își face propria echipa de fotbal. Afaceristul a spus care sunt planurile de viitor ale lui și ale soției sale, Valentina Pelinel. Este vorba despre o nouă afacere sau despre propria lor viață? Fostul acționar de la Dinamo a mărturisit că este pentru ultima oară când mai ia o astfel de decizie.

Cristi Borcea dorește să își mărească familia. Actuala soție i-a dăruit trei copii, iar acum nu este exclusă venirea pe lume a celui de-al patrulea, potrivit Cancan. „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata!”, a declarat Borcea.

Borcea nu se teme să își mărească familia deși mai are din prima căsnicie cu Mihaela trei copii, doi băieți și o fată. Patrick are 22 de ani, iar Melissa și Angelo sunt doi adolescenți de 18 ani. Cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi Borcea mai are încă o fetiță, pe Andreina Carolyn Christine, care acum are 12 ani.

Recent, Cristi Borcea a declarat că este pregăti să devină, din nou, tată, însă de această dată o să fie pentru ultima oară.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace ”, a declarat Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Valentina Pelinel despre perspectiva unei noi sarcini

Valentina Pelinel nu este la fel de sigură că își dorește încă un copil, deși nici nu-l exclude total. Aceasta a declarat că nu are în plan o nouă sarcină, dar dacă se va întâmpla îl va primi cu bucurie.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel.