Showbiz

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că s-a înhăitat cu oligarhul rus, supranumit ”țarul vodcii”, pentru a-i face rău

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că s-a înhăitat cu oligarhul rus, supranumit ”țarul vodcii”, pentru a-i face rău

Nici nu s-a stins bine povestea rufelor spălate în public de celebrii Amber Heard și Johnny Depp, că un nou scandal se prefigurează, la orizont. Este vorba de acestă dată de alte două alte celebrități, renumitul cuplu Brad Pitt și Angelina Jolie.

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că s-a înhăitat cu oligarh rus, supranumit ”țarul vodcii”, pentru a-i face rău

Angelina Jolie „a căutat să-i facă rău” fostului ei soț, Brad Pitt, atunci când și-a vândut participația la podgoria pe care o dețineau împreună unui oligarh rus, potrivit unor noi documente juridice, citate de BBC.

Aceste noi documente, date publicității în primele zile ale lunii iunie a.c., l-au înfuriat și mai tare pe celebrul Brad Pitt, care a zis că nu o va ierta pe fosta soție pentru că s-a înhăitat cu un oligarh rus, evident cu scopul precis de a-i face rău, după cum însuși actorul, devenit victimă, povestește.

Celebrul Brad Pitt s-a trezit, peste noapte, asociat cu un oligarh rus. Cel puțin așa susține acum, actorul. El a declarat, deja, că decizia ei de a-și vinde partea, a făcut-o să se asocieze cu „un străin cu asociații și intenții otrăvitoare„. Iar Jolie tace. Ea nu a comentat nimic în acest sens, deocamdată, așa cum menționează și presa britanică.

Poveste de vis transformată în coșmar

Cuplul a cumpărat locația dată în anul 2008. Ei dețineau o participație de control în Chateau Miraval SA, o companie franceză care cuprinde o casă și o podgorie în sudul Franței. Locul le-a plăcut așa de mult încât cei doi au decis să își unească destinele chiar acolo. Brad Pitt ar fi contribuit 60% din suma de achiziționare a podgoriei Chateau Miraval, respectiv 25 de milioane de euro, iar Jolie a plătit restul de 40% din sumă.

Perechea Jolie-Pitt s-a căsătorit acolo șase ani mai târziu.

Pitt povestește că el și fosta sa soție au fost de acord să nu-și vândă participațiile la podgorie, fără permisiunea unuia, celuilalt. Povestea lor a început frumos, oameni îi vedeau ca pe un cuplu potrivit, dar totul s-a schimbat brusc, într-o fracțiune de secundă, așa cum se întâmplă cu multe iubiri, la un moment dat.

Celebrul Brad Pitt are o explicație la gestul fostei soții, Angelina Jolie. El spune că acțiunea ei a avut un singur scop și anume să îl ”rănească”.

Și pentru că acest vis s-a evaporat în zorii unei zile întunecoase și sumbre, Pitt continuă să caute dovezi incriminatoare pentru fapta ”reprobabilă” a fostei soții, nu de alta dar vrea să aibă același câștig de cauză precum colegul lui de platou Johnny Deep.

Cine a cumpărat via de la Angelina

Agenția de presă PA din Marea Britanie, potrivit BBC, a obținut documente care atestă că Jolie și-a vândut partea sa unui producător de băuturi spirtoase cu sediul în Luxemburg, controlat de oligarhul rus Yuri Shefler. Tranzacția s-a făcut fără știrea lui Pitt.

Brad Pitt susține că Jolie și-a vândut partea ei din acțiuni unui oligarh rus și producător de băuturi alcoolice, Iuri Shefler, fără să-i aducă la cunoștință tranzacția.

Ea și-a vândut acțiunile în cunoștință de cauză și cu intenția ca Shefler și afiliații săi să încerce să preia controlul asupra afacerii pentru care Pitt și-a devotat viața și pentru a submina investiția lui Pitt în Miraval”, se arată în documentele care conțin și sublinierile avocaților lui  Pitt.

Yuri Shefer s-a născut în anul 1967, în Federația Rusă. A absolvit Universitatea Rusă de Economie. Magnat miliardar rus și om de afaceri. Este cunoscut mai ales pentru că este proprietarul Companiei Stolishnaya, lider mondial în fabricarea și comercializarea vodcii rusești. În 1997 a creat compania SPI Group, o societate holding de investiții cu care a cumpărat și compania Stolichnaya în 2008.

Rusul are domiciliul în Elveția, la Geneva. Este căsătorit și are patru copii. Presa l-a poreclit „regele/țarul vodcii”. Actualul magnat rus a pornit pe drumul banilor cu afacerea cu vodcă. Acesta este cunoscut ca fiind un pasionat al băuturilor ”fine”.

Producător renumit de vodcă, mai nou se vede că a făcut o pasiune și pentru vin și nu orice vin, ci un rose, cu o aromă unică, deosebită (documentele atestă că Pitt a ajutat la consolidarea rentabilității podgoriei, care „produce unul dintre cele mai renumite vinuri rozé”).

Yuri Shefler (foto), potrivit revistei Forbes,  are o avere personală estimată la 2 miliarde de euro, calculul datând din 2016. Era atunci al 959-lea om cel mai bogat din lume și al 43-lea oligarh din Rusia.

Proprietar al iahtului Serene cu o lungime de 134 de metri, s-a scris că l-a achiziționat pentru un preț de 330 de milioane de dolari, potrivit presei internaționale. El deține o casă în Weybridge , Marea Britanie, pe care a construit-o în 2005, o vilă în Saint-Jean-Cap-Ferrat și o casă în Malibu pe care a cumpărat-o pentru 75 de milioane de dolari.

Foto: retetesivedete (deschidere)/ Profimedia Images (interior)