Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bravo, ai MASCĂ CU STIL! Iulia Albu șochează din nou
Showbiz

Bravo, ai MASCĂ CU STIL! Iulia Albu șochează din nou

Bravo, ai MASCĂ CU STIL! Iulia Albu șochează din nou

Bravo, ai MASCĂ CU STIL! Iulia Albu șochează din nou. Vedeta a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruţă, la Pro TV, şi a făcut furori cu ţinuta ei de pandemie. Iulia Albu a purtat o creație semnată în întregine chiar de ea.

Criticul de modă a postat pe pagina sa de Facebook pozele cu ținutele îndrăznețe. Fosta soție a lui Mihai Albu a șocat, din nou. De data aceasta, vedeta creației sale a fost masca. Este o mască cu stil decupată, „destinata exclusiv aparitiilor televizate, este extrem de incarcata ca simbolistica”, a ținut să precizeze vedeta.

„Nu pot sublinia indeajuns cat de important este sa purtam masca. Acesta este motivul pentru care am decis ca pentru toate aparitiile mele tv din aceasta perioada sa port mereu doua. O masca pentru protectie si una pentru show.

Masca decupata, destinata exclusiv aparitiilor televizate, este extrem de incarcata ca simbolistica. Pe de o parte, ea reprezinta dreptul de a avea o voce intr-un context al cenzurii sociale. Pe de alta o asumare a unui context politico-social si lupta impotriva lui.

Nu. Masca gaurita Nu este pentru protectie. Purtati masca de protectie pentru a va proteja. Intreaga tinuta este semnata Iulia Albu les Merveilles si va fi disponibila pe site incepand cu luni 18.05.2020”, a fost mesajul Iuliei Albu.