Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Bravo ai stil!” a intrat în izolare. Raluca Bădulescu: „Nu știu când vom reveni”
Showbiz

„Bravo ai stil!” a intrat în izolare. Raluca Bădulescu: „Nu știu când vom reveni”

„Bravo ai stil!” a intrat în izolare. Raluca Bădulescu: „Nu știu când vom reveni”

Bravo ai stil!” a intrat în izolare. Raluca Bădulescu: „Nu știu când vom reveni”. Jurata emisiunii de pe Kanal D, a declarat în emisiunea Teo Show, că filmările pentru emisiune au fost oprite.

„Mă întreabă toată lumea pe Instagram ce se va întâmpla, de ce le spunem să stea în casă. Ca să depășim cât mai repede situația. Trebuie să anunț că am oprit filmările de la emisiune. Nu știu când vom reveni. Îmi pare atât de rău. Îmi e dor de colegi, de tot… Suntem ca o familie la Kanal D”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Blondina a mai spus că abia așteaptă ca lucrurile să reintre în normal. Ea a glumit spunând că va linge trotuarul spre studio în momentul în care țara va ieși din izolare.

Jurata a explicat că izolarea nu e cel mai bun lucrur pentru ea. Raluac Bădulescu a mărturisit că fiul său a plecat la bunici, pentru că ea nu gătește. „Eu nu gătesc, regino. Nu gătesc și evit să fac ceva în bucătărie pentru că mi se împut hainele de la prăjeală. Am haine peste tot prin casă, chiar și în bucătărie, așa că decât să se împută, mai bine nu gătesc. Mănânc mezeluri, am conserve în frigider, mai fierb câte un ou dimineața”, a spus aceasta.