Showbiz

„Bravo, ai stil!” Concurentele care se duelează pentru cei 20.000 de euro puşi în joc aproape de final

„Bravo, ai stil!” Concurentele care se duelează pentru cei 20.000 de euro puşi în joc aproape de final

„Bravo, ai stil!” Concurentele care se duelează pentru cei 20.000 de euro puşi în joc aproape de final. Al şaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities se apropie de final. Kanal D anunţă când e finala show-ului care are ca premiu 20.000 de euro (100.000 de lei). Tibi Clenci, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu sunt cei trei juraţi ai show-ului acre vor decide cine va intra în posesia sumei generoase.

Marea finală se va vedea pe 5 februarie, de la ora 20:00. De asemenea, semifinala va fi pe 29 ianuarie, de la ora 20:00.

Concurentele rămase în joc sunt Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi şi Viviana Sposub

Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities se apropie de marele premiu, iar nervii intinsi la maxim, dorinta de a fi cele mai bune si de a intra in gratiile juratilor isi spun cuvantul.

Juratii au devenit din ce in ce mai exigenti cu tinutele pe care concurentele le alcatuiesc alaturi de stilistii lor si nu mai lasa la voia intamplarii niciun amanunt spre disperarea vedetelor care simt ca drumul spre Marea Finala este despre anevoios.

Raluca Dumitru si Adina Halas au varsat lacrimi in platoul Bravo, ai stil! Celebrities, un schimb de repici pline de încărcătură emoțională:

Raluca Badulescu: „Astazi nu ai stil!”

Ruxi: „Tinuta Vivianei a fost o tinuta simpla.”

Viviana Sposub: „Sper sa ajung pana in Marea Finala”

Raluca Badulescu: „Clutch-ul, ochelarii, peruca n-au nicio legatura…”

Raluca Dumitru are un moment de cadere si izbucneste in plans.

Tibi Clenci, unul dintre juratii Bravo, ai stil! Celebrities, incearca sa o calmeze si sa explice: „Tu ma asculti?”

Maurice Munteanu, exasperat de conduita Adinei Halas reactionează. Maurice Munteanu, extrem de nervos, se adreseaza Adinei Halas care si ea izbucneste in plans: „Esti o femeie matura, esti o femeie desteapta,daca ai ceva de spus, spune cu subiect si predicat. Este vina noastra ca am fost mult prea permisivi…”