Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bravo, NU mai ai stil! Cătălin Botezatu resimte efectele negative ale izolării
Showbiz

Bravo, NU mai ai stil! Cătălin Botezatu resimte efectele negative ale izolării

Bravo, NU mai ai stil! Cătălin Botezatu resimte efectele negative ale izolării

Bravo, NU mai ai stil! Cătălin Botezatu resimte efectele negative ale izolării. Izolarea are părțile sale pozitive, dar are și efecte nebănuite asupra vedetelor. Cel care este obișnuit să dea startul în modă, Cătălin Botezatu trece acum prin situații mai puțin plăcute.

„Acum am o freză șuie, zici că mi-a lovit-o cineva cu barda. Din dreapta arată mai bine, dar din stânga arată groaznic. Dacă nu se dau drumul la saloanele de coafură, să mă duc să mă tund la Tourette, la următoarea apariție online voi fi ras în cap. Jur. Mă rad. Acum îmi stă urât părul”, a povestit Cătălin Botezatu pentru Libertatea.

„Stați în casă, oricât de greu vă este”

Cu toate că îi este foarte greu, Botezatu nu a ieșit deloc din casă, de când se află în izolare. Fiind operat în repetate rânduri pe inimă, așa că se află în categoria de persoane cu risc mare de îmbolnăvire. El își îndeamnă toți admiratorii să respecte regulile de izolare socială.

„Stați în casă oricât de greu vă este. Și mie îmi este greu, dar încerc să-mi găsesc ocupație. Îmi sun prietenii și stau câte 4-5 ore la povești pe speaker, timp în care mai fac și ceva de mâncare, ascult știrile, fac curat. După care, noaptea se închide fulminant cu Netflix-ul cel de toate zilele. Nu mă mai trezesc devreme, deci e bine. Îmi e dor de toată lume, de echipa de la „Bravo, ai stil”, de concurente, dar mai ales de publicul care a fost mereu alături de noi”, a mai spus acesta, pentru sursa citată.