Info Actual

Info Actual > Showbiz > Breaking news: Ce spune Andreea Berecleanu despre noul loc de muncă
Showbiz

Breaking news: Ce spune Andreea Berecleanu despre noul loc de muncă

Breaking news: Ce spune Andreea Berecleanu despre noul loc de muncă

Breaking news: Ce spune Andreea Berecleanu despre noul loc de muncă. Fostă prezentatoare TV de știri din România și-a dat demisia de la pupitrul știrilor după 17 ani de muncă. Vedeta TV a justificat atunci decizia, precizând că „nu am putut să îmi mai desfășor meseria care îmi plăcea enorm conform principiilor mele, dar rămân un jurnalist activ.”

Acum, la puțin timp de la acea decizie, Andreea nu a renunțat la meseria de jurnalim. Ea se va ocupa de afacerile familiei, alături de soțul ei, medicul Constantin Stan.

Breaking news. Ce spune Andreea Berecleanu despre noul loc de muncă: n calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan

”Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale.

Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! 🙏🏻 Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platformă @esteticapremium.ro”, a scris Andreea Berecleanu pe o rețea de socializare.