Lifestyle

Breaking News! Cine este bărbatul împușcat de polițiști?

Breaking News! Cine este bărbatul împușcat de polițiști? Bărbatul care a fost împușcat mortal de polițiști în urma scandalului monstru dintr-un hotel din Capitală a fost angajat al unei televiziuni. Se numește Alexandru Găzdac și avea 40 de ani. Noaptea trecută un scandal uriaș care i-a adus moartea.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat.

Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliția. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Oamenii legii au tras șase focuri de armă, rănindu-l pe individ în picior și abdomen, după ce l-a tăiat pe unul dintre polițiști cu foarfeca. La aproximativ trei ore de când a fost transportat la spital, Alexandru Găzdac s-a stins din viață.

A intrat cu mașina în gardul Guvernului, în 2016

În anul 2016, Alexandru Găzdac a intrat intenționat cu mașina în gardul Guvernului.

„Am transmis un mesaj pozitiv prin care sper ca oamenii să înţeleagă că cu cât se vor ajuta mai mult între ei cu atât îşi vor face lor bine. Dacă ne ajutăm între noi suntem o echipă şi lucrăm mai bine”, a explicat atunci Alexandru Găzdac.

Înainte de a intra cu mașina în gardul Guvernului, Găzdac a lucrat pentru Realitatea TV, însă a fost dat afară din motive disciplinare.