Info Actual > Diverse > Breaking news. Mama copiilor lui Floyd Mayweather, gasita MOARTA!
Diverse

Breaking news. Mama copiilor lui Floyd Mayweather, gasita MOARTA!

Breaking news. Mama copiilor lui Floyd Mayweather, gasita MOARTA!

Breaking news. Josie Harris, mama copiilor lui Floyd Mayweather, a fost găsită moartă în mașina ei de către poliția din Statele Unite. Avea 40 de ani. Potrivit TMZ , poliția nu tratează, deocamdată, moartea ca fiind suspectă.

Într-un interviu acordat USA Today în 2014, mama copiilor lui Floyd Mayweather a oferit informatii despre relatia sa: „Am fost o femeie bătută”, a spus Harris. „Mi-a fost jenă să spun că sunt o femeie bătută. Am simțit rușine. Am simțit că a fost vina mea. Ce am facut? Nu am înțeles de ce eram o femeie bătută în acel moment. Acum știu că eram într-o relație foarte disfuncțională, ostilă și victima violenței domestice”.

Unul dintre copiii lor, Koraun, a fost martor la violenţă și a alertat autoritățile după ce s-a strecurat din casa. El l-a numit pe tatăl său „un laș” în același interviu, pe care mama sa l-a acordat vorbind despre timpul petrecut cu boxerul.

„Tata a spus să-mi încui ușa și să stau în camera mea”, a povestit Koraun despre incident. „M-am întors în camera mea și am încuiat ușa, apoi am fugit în baie, am sărit pe geam și m-am dus la poarta principală de la intrare şi i-am spus paznicului că mama mea era rănită și să cheme ambulanța și poliția”.

Surse din cadrul politiei au declarat pentru TMZ că Josie Harris, mama copiilor lui Floyd Mayweather, a fost găsită fără suflare în maşina ei, acasă, luni noaptea. A fost declarată moartă imediat, iar investigatorii nu tratează deocamdată decesul ei ca pe o crimă şi nu consideră că a fost implicată o altă persoană. Cei doi s-au cunoscut în 1995 şi s-au despărţit în 2010, au împreună 3 copii, Zion, Koraun si Jirah, potrivit EVZ.