Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bruce Willis, scandal monstru! Ce a făcut starul de la Hollywood. I se aduc acuzații fără precedent
Showbiz

Bruce Willis, scandal monstru! Ce a făcut starul de la Hollywood. I se aduc acuzații fără precedent

Bruce Willis, scandal monstru! Ce a făcut starul de la Hollywood. I se aduc acuzații fără precedent

Bruce Willis, scandal monstru! Refuzul lui Bruce Willis de a purta mască într-o farmacie din Los Angeles și scandalul făcut ulterior pe Twitter de admiratorii săi i-a adus o imagine proastă starului de la Hollywood.

Recent,  Bruce Willis a refuzat să poarte mască într-o farmacie din California. Acesta a fost dat afară pentru că locația nu permite ignorarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului stabilite de autoritățile din SUA. Gestul său a fost criticat de admiratorii săi și au comentat dur pe Twitter-ul, scriu cei de la exbulletin.com.

Bruce Willis a fost filmat fără mască de protecție, iar martorii au declarat că actorul a refuzat să se protejeze, gest care a dus la multiple critici în social media, acolo unde fanii s-au folosit de cel mai cunoscut film al acestuia: „Die Hard… conectat la un ventilator”, au glumit aceștia.

Gestul făcut de Bruce Willis vine în contextul în care California a înregistrat peste două milioane de cazuri de Covid-19, și aproape un milion dintre acestea se înregistrează în zona din care face parte Los Angeles, după cum au arătat datele furnizate de Johns Hopkins Coronavirus Resourse Center.

Bruce Willis: „A fost o eroare de judecată”

Faptul că Bruce Willis a refuzat să poarte mască a fost intens criticat de fani, lucru care l-a forțat pe actor să vină și cu explicații pentru gestul său.

„A fost o eroare de judecată”, a declarat acesta într-un comunicat transmis publicației People. „Hai să continuăm să fim în siguranță toți și să purtăm măști.”

Reamintim că Willis și soția acestuia au stat în carantină, Demi Moore, și de fiicele lor, Rumer, Scout și Tallulah, la casa familiei din Idaho. În ultimele luni, însă, acesta s-a alăturat soției sale, Emma Heming Willis, și celor două fiice pe care le are cu aceasta, Mabel, în vârstă de 8 ani, și Evelyn, de 5 ani.