Lifestyle

Burak Ozcivit și Neslihan Atagul revin pe micile ecrane. „Dragoste infinită”, la Kanal D

Burak Ozcivit și Neslihan Atagul revin pe micile ecrane. „Dragoste infinită”, la Kanal D

Burak Ozcivit și Neslihan Atagul revin pe micile ecrane. „Dragoste infinită”, la Kanal D.

Îndrăgiții actori turci, Burak Ozcivit și Neslihan Atagul, revin pe micile ecrane de la Kanal D. „Dragoste infinită” este serialul care i-a făcut cunoscuți la nivel internațional pe cei doi actori.

„Dragoste infinită” a fost difuzat pentru prima oară în România în 2017, iar acum  va fi redifuzat la Kanal D, zilnic, începând de joi, 10 septembrie, în intervalul orar 9.15 – 11.00.

Știu că românii sunt fani ai serialelor turcești și mai știu că serialul va fi difuzat și în România, lucru care nu poate decât să mă bucure! Serialul aduce în prim-plan dragostea, cea fără de care totul ar fi cenușiu. Fiecare dintre noi a trăit o mare dragoste, cu toții ne regăsim în povestea personajelor principale”, a spus Burak Ozcivit.

Chiar dacă filmăm la foc continuu, ore întregi, atmosfera este relaxantă, iar în puținele pauze de la filmări pe care le avem ne amuzam copios, dansăm, mâncăm împreună. Fac o echipă extraordinară cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial și sper ca starea noastră de bine să ajungă și la telespectatori. Vă invit să urmăriți o poveste despre dragoste care nu cunoaște margini”, a declarat și Neslihan Atagul.

kara sevda, ‪burak özçivit, and kemal image | Фанатка, Милые пары‬ ...

„Dragoste infinită”, dragostea dintre o fată bogată și un băiat sărac

Serialul „Dragoste infinită” (în original „Kara Sevda”) aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Fiind o fire rațională, acesta nu crede în miracole, și cu atât mai mult în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariția lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa.

Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte.

Deși pare imposibilă, dragostea dintre Kemal și Nihan va depăși diferențele de poziție socială. Cei doi reușesc să rămână împreună până în ziua când Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu știe tânărul este că și Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *