Actual

Ugur Yesil, Kanal D, la Gala „Excelență în Management”: „Sunt încrezător în Kanal D2”

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media International (sursă foto – arhiva personală)
sursă foto: arhivă personală

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media International, a fost prezent miercuri, 16 aprilie, la Gala Capital „Excelență în Management” unde a vorbit despre necesitatea unei dezvoltări a domeniului media din țara noastră, o dezvoltare ce trebuie să țină acum pasul cu o societate cât mai alertă.

Am aniversat 16 ani de Kanal D și am lansat cu succes Kanal D2. Ne propunem să ne îndeplinim promisiunea de a aduce valoare pe piața media din Romania, de a le oferi telespectatorilor informația și divertismentul de calitate”, spune Cristina Sava, Director Marketing și Comunicare Dogan Media International.

Cristina Sava, Director Marketing și Comunicare Dogan Media International, primește premiul pentru inovație în media (sursă foto: Christian Blancko)

Cristina Sava, Director Marketing și Comunicare Dogan Media International, primește premiul pentru inovație în media (sursă foto: Christian Blancko)

Întregul eveniment poate fi vizionat live pe canalul de Youtube Hai România.

Un pas înainte în dezvoltarea media

Kanal D a părut în România în urmă cu 16 ani, iar de atunci, „familia” s-a mărit treptat, ajungând ca la momentul de față canalele trustului media Dogan să se regăsească atât pe micile ecrane, la radio, dar și online, pe site-uri ce în 2023 sunt de renume. Întreaga echipă a omului de afaceri Ugur Yesil a făcut față cu succes celor mai mari provocări ale unei industrii atât de concurențiale.

„Sunt încrezător că acest nou proiect îndrăzneț, Kanal D2, va deveni și un reper pe piața media și, împreună cu întreaga echipă, ne concentrăm toate eforturile, creativitatea și determinarea pentru scrierea unei noi povești de succes. Lansarea Kanal D2 consolidează tradiţia de trendsetter pe care Kanal D a impus-o încă de la apariţia sa pe piaţa media din România, in 2007”, a spus Ugur Yesil, CEO si Executiv Board Member Dogan Media International.

Gala Capital „Top 100 Manageri”

Managerii de succes din România au fost premiați miercuri seara, 26 aprilie, în cadrul Galei Capital Excelența în Management. Evenimentul a avut loc la Phoenicia Grand Hotel, iar întreaga gală de premiere a fost transmisă în regim live pe pagina de Facebook Capital România și pe canalul de Youtube HAI Romania. Înregistrările integrale vor putea vi vizionate pe aceste canele media.

Revista economică Capital organizează încă din anul 2015 Gala Excelența în Management, un eveniment special în cadrul căruia sunt premiate performanțele managerilor din companii de renume prezenți în mod activ pe piața din România. Cei 100 de manageri menționați în acest supliment fac parte din mai multe domenii de activitate, precum administrație publică, agenții de publicitate, resurse umane sau educație și cercetare.

Managerii ce au fost prezentați și premiați în cadrul Galei „Excelență în Management” ediția 2023 au fost incluși și în Capital Top 100 Manageri, un proiect în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.