Info Actual > Showbiz > Călătorie în timp cu Andreea Marin. Vedeta a divulgat cele mai ascunse secrete din cutia cu amintiri
Showbiz

Călătorie în timp cu Andreea Marin. Vedeta a divulgat cele mai ascunse secrete din cutia cu amintiri

Călătorie în timp cu Andreea Marin. Vedeta a divulgat cele mai ascunse secrete din cutia cu amintiri

Călătorie în timp cu Andreea Marin. Vedeta a divulgat cele mai ascunse secrete din cutia cu amintiri. Zâna Surprizelor a publicat  alte rânduri cu un alt sfat din “ghidul” tatălui  său “di’ la Roman” către fiica lui, plecată în capitală, să cucerească lumea acum vreun sfert de secol.

Andreea Marin și-a amintit despre momentele din copilărie. Recent, Zâna Surprizelor a făcut ordine în cutiile cu amintiri și a găsit „scrisori ale celor dragi, fotografii de odinioară, gânduri și sentimente așternute cu iubire”.

Mai exact, Andreea Marin a povestit ce sfat important, dar și amuzant, i-a dat tatăl său înainte ca aceasta să plece în pe străzile din București cu o mașină veche.

„Vă scriam zilele trecute despre călătoria mea înapoi în timp, făcând ordine în cutiile cu amintiri. Scrisori ale celor dragi, fotografii de odinioară, gânduri și sentimente așternute cu iubire parcă într-o altă viață, dar iată, și cu umor uneori.

Mi-l amintesc pe tata: stâlpul familiei, un spirit plin de viață, un om cu coloană vertebrală, mereu constructiv, aducând adesea și un strop de bună dispoziție, chiar și când era vorba de o zi mai grea. În această epistolă, mi-a așternut regulile după care trebuie să mă ghidez la volan, mai cu seamă că în capitală, unde mă mutasem la 20 și ceva de ani, nu era ușor cu o mașină veche (atât s-a putut) și care nici nu avea funcțional marșarierul, adică… o aventură în fiecare zi!

Trebuia să mă gândesc bine înainte de a pleca la drum în orice dimineață: unde voi parca, unde voi merge, să nu cumva să fie nevoie să dau cu spatele, căci ar fi fost o misiune imposibilă! Și vă dați seama că nu am putut mereu evita, căci socoteala de acasă nu e întotdeauna potrivită cu cea de la târg. Așa că… închipuiți-vă, de pildă, o femeie la volan, într-o încurcătură în mijlocul unei intersecții mari din București, într-o mașină veche, zgomotoasă și cu număr de Neamț (moldoveancă la volan!), în imposibilitatea de a rezolva ceva, pentru că nu putea da nicicum cu spatele. Decât împingând mașina,atât! E lesne ca va închipuiți urmarea ( vai di capu’ mieu!!! ).

Dar am ales alte rânduri cu un alt sfat din “ghidul” tatălui “di’ la Roman” către fiica lui, plecată în capitală, să cucerească lumea acum vreun sfert de secol. Iată ce spune, în caz ca nu reușiți să-i deslușiți scrisul: “Dacă ai pană, oprește orice șofer ce nu te va refuza, îi deschizi portbagajul și îl rogi să îți arate cum se poate schimba o roată de către o ființă nevinovată!” De asta am scăpat, dar mulțumesc pentru sfat, tată drag, dacă ma auzi de acolo, din cer, unde cred că te ții iar de șotii.” , a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin a postat o fotografie alături de tatăl ei, care îi lipsește tot mai mult pe zi ce trece. În această confesiune, vedeta a ținut să precizeze că tatăl său făcea cele mai bune murături și în curând va pune în practică rețeta lăsată de părintele său.

„Până una alta, îți dau de veste că a venit toamna la noi, pe pământ, și am de gând să pun în practică rețeta ta secretă de murături cum nu am mai mâncat altundeva vreodată. Am găsit-o în următoarea ta scrisoare, păstrată bine și regasită acum. Mulțumesc, înger păzitor! O zi bună tuturor!,” a mai scris Andreea Marin.