Info Actual

Info Actual > Showbiz > Care este dieta secretă a Annei Lesko? „Nu sunt genul de femeie care să mănânce…”
Showbiz

Care este dieta secretă a Annei Lesko? „Nu sunt genul de femeie care să mănânce…”

Care este dieta secretă a Annei Lesko? „Nu sunt genul de femeie care să mănânce...”

Care este dieta secretă a Annei Lesko? „Nu sunt genul de femeie care să mănânce…”

Este recunoscută ca fiind o bucătăreasă excelentă. Rețetele sale de pe paginile de socializare au devenit virale. În același timp, de când face parte din reality show-ul „Ferma”, de la Pro TV, publicul larg s-a convins că artista este o bucătăreasă desăvârșită. Anna a declarat pentru VIVA că a învățat de mică să gătească și că este normal să facă acest lucru.

„Am învățat din familie să gătesc, încă de când eram mică. Era important pentru bunica și pentru mama mea ca fetele din casă să știe să gătească bine, să fim gospodine, să știm să coasem, să croșetăm. La noi în casă, până și tata face o mâncare foarte gustoasă. Pentru mine e ceva normal să gătesc”, a declarat Anna.

Care este dieta secretă a Annei Lesko?

Anna Lesko a mărturisit că se ferește de carbohidrați. Iar marele său secret în ceea ce privește dieta este faptul că mănâncă doar ce gătește ea însăși.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani.

Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza.

Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a mai spus vedeta.