Info Actual

Info Actual > Showbiz > Care este secretul Thaliei? Regina telenovelelor, arată bestial la 48 de ani!
Showbiz

Care este secretul Thaliei? Regina telenovelelor, arată bestial la 48 de ani!

Care este secretul Thaliei? Regina telenovelelor, arată bestial la 48 de ani!

Care este secretul Thaliei? Regina telenovelelor, arată bestial la 48 de ani! Thalia, una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, arată la 48 de ani ca la 25.

Interpreta celor trei Marii (“Maria Mercedes”, “Marimar”, “Maria la del Bario”) a publicat pe contul său de Instagram câteva poze  cu adevărat incendiare. Diva mexicană s-a pozat într-o ținută care mai mult descoperă decât acoperă. Rochia transparentă lasă să se întrevadă silueta perfectă a artistei!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Care este secretul Thaliei pentru tinerețe fără bătrânețe?

Thalia are o metodă mult mai neconvențională de a se lupta cu timpul. În cadrul unei emisiuni TV, ea nu a avut rețineri în a-l dezvălui. Deși, în opinia majorității oamenilor,  poate fi un subiect destul de tabu.

Secretul tinereții fără bătrânețe? „Orgasmul multiplu în fiecare noapte!” Thalia a dezvăluit această picanterie interesantă cu zâmbetul pe buze – și, dacă este adevărat ce zice, înțelegem de ce este așa fericită.

Reamintim că Thalia a devenit cunoscută în toată lumea cu telenovelele în care a jucat. Deasemenea, solista a vândut peste 40 de milioane de discuri.

Din decembrie, 2000, Thalia este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola. Au împreună doi copii: Sabrina Sakae, 12 ani, și Matthew Alejandro, 8 ani.