Lifestyle

Care mai este relația dintre William și Harry. Dezvăluiri incredibile

Care mai este relația dintre William și Harry. Dezvăluiri incredibile

Care mai este relația dintre William și Harry. Prinţii William şi Harry, altădată de nedespărţit, abia dacă îşi mai vorbesc, scrie presa britanică.

De câteva luni, Prințul William și Prințul Harry au întrerupt orice comunicarea, după ce acesta din urmă a divulgat planurile sale de „Megxit” pe rețelele de socializare, potrivit unui biograf regal.

Frații nu își mai vorbesc, iar distanțarea dintre ei „se va vindeca în timp”, a spus jurnalistul Omid Scobie, a relatat The Sun.

„Cred că distanța dintre frați a devenit și mai mare”, a spus Scobie într-un interviu la „True Royalty TV” care a fost difuzat duminică. „Chiar va dura ceva timp pentru a se vindeca”, a mai spus Scobie.

Viitorul rege William a fost aparent furios că, la începutul acestui an, Harry și soția lui Meghan Markle au decis să dezvăluie planul de retragere din familia regală și să devină independenți financiar.

„Declarațiile nu au fost discutate la nivel intern. Acesta fiind motivul supărării lui William, pentru că poartă două pălării ”, a spus Scobie.

„Nu este doar fratele lui Harry, ci este viitorul rege și a considerat că aceasta a afectat reputația familiei.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *