Info Actual > Diverse > Care sunt prioritățile din politica lui Putin. Peskov a dezvăluit secretul
Diverse

Care sunt prioritățile din politica lui Putin. Peskov a dezvăluit secretul

Care sunt prioritățile din politica lui Putin. Peskov a dezvăluit secretul

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui, a dezvăluit secretul lui Putin. Acesta a spus care sunt prioritățile din politica lui Vladimir Putin.

Dmitri Peskov spune că domeniile prioritare pentru președintele rus Vladimir Putin au fost întotdeauna, sunt și vor rămâne dezvoltarea socio-economică a țării și sprijinul cetățenilor.

Dmitri Peskov: „Prioritățile pentru Putin au fost, sunt și vor fi dezvoltarea țării și sprijinul populației”

„Vedeți agenda președintelui, vedeți problemele pe care le discută la ședințe, conferințe. În primul rând, acestea sunt probleme de dezvoltare socio-economică a țării. Acesta este ceea ce se află în prim plan. Măsuri de sprijinire a anumitor grupuri de populație în lumina diferitelor manifestări post-criză în curs de desfășurare, pentru a accelera procesul de ieșire din această criză”, a declarat Peskov reporterilor, potrivit ro.sputnik.md.

„Aceasta a fost, este și va rămâne o prioritate absolută pentru președintele Putin”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Legat de valul patru al pandemiei de coronavirus, Vladimir Putin nu exclude recurgerea la o autoizolare din cauza creșterii numărului cazuri de COVID-19. Șeful statului a făcut o astfel de declarație în timpul unei întrevederi cu membrii echipei paraolimpice ruse la Kremlin.

„Din păcate, și la noi acum… Medicii examinează… chiar și în anturajul meu apar probleme cu COVID. Trebuie să ne clarificăm ce se întâmplă cu adevărat. Cred că voi fi nevoit și eu să mă carantinez în curând. Se îmbolnăvesc multe persoane din jurul meu”, a declarat Putin.