Info Actual > Showbiz > Carmen Brumă, paranoică: „Sunt «sub tratament»”
Showbiz

Carmen Brumă, paranoică: „Sunt «sub tratament»”

Carmen Brumă, paranoică: „Sunt «sub tratament»”

Când ești mamă devi fără să vrei paranoică, îți faci griji exagerate în cele mai multe momente, însă aceste griji vin la pachet cu o bucurie ce nu poate fi descrisă în cuvinte, pentru că simți cu adevărat că ești mamă, că trăiești frici, emoții, că momentele trăite sunt unice. Acest lucru simte orice femeie care a adus pe lume un copil. Și Carmen Brumă a trăit astfel de momente pline de emoție și frici.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, vedeta de televiziune a vorbit despre ce fel de mamă este pentru fiul ei și a lui Mircea Badea, în vârstă de aproape 7 ani.

„Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic.

Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”. „Vlad urmează să meargă la școală din toamnă. Am trecut prin procedura de înscriere, care presupune niște etape”, a adăugat. În martie 2021, după o vacanță petrecută în Dubai, fiul perechii „a avut o mică problemă de sănătate”. „A fost o vacanță, să zicem că reușită, chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toți se gândesc la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a explicat Carmen Brumă atunci.